Haberler

Ferhatoğlu "Sevincimiz Kursağımızda Kaldı"

Güncelleme:

Bodrumspor'u 3-2'lik skorla geçerek play offları garantileyen Çine Madranspor'un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, karşılaşmayı değerlendirdi.

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta deplasmanda Bodrum Belediye Bodrumspor'u 3-2'lik skorla geçerek play offları garantileyen Çine Madranspor'un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, karşılaşmayı değerlendirdi.

Aydınspor'un eski kaptanlarından Mehmet Anbarlı'yı vefatından dolayı saygıyla andıklarını belirten Ferhatoğlu, "Sevincimiz kursağımızda kaldı. Zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. Özellikle ikinci yarıda harika bir oyun sergiledik. Geçtiğimiz hafta son 5 maçta kaçırdığımız şampiyonluğu kazandık. Çok mutluyuz. Müthiş bir atmosferde 3 puan aldık. Artık play offları düşünüyoruz" dedi.

Karşılaşma öncesinde Aydınspor'un eski kaptanlarından ve yöneticilerinden Mehmet Anbarlı'nın vefat haberini aldıklarını kaydeden Ferhatoğlu, "Sevincimiz kursağımızda kaldı. Çine Madranspor kulübü olarak Anbarlı ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title