Haberler

Ferhatoğlu: "Kaybettiğimiz Bir Şey Yok"

Bölgesel Amatör 7.Grup’ta taraftarı önünde İzmirspor ile 1-1’lik skorla berabere kalan lider Çine Madranspor’un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, “Kaybettiğimiz bir şey yok” dedi.

Bölgesel Amatör 7.Grup'ta taraftarı önünde İzmirspor ile 1-1'lik skorla berabere kalan lider Çine Madranspor'un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, "Kaybettiğimiz bir şey yok" dedi.

İzmirspor'un kendileri gibi play off iddiası bulunduğunu ifade eden Ferhatoğlu, "Zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık. Her ne kadar şampiyonluk maçı diye düşünülse de, İzmirspor maçı play off için önemli bir maçtı. Önümüzde daha iki maç daha var. Kaybettiğimiz bir şey yok"dedi.

"DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

İzmirspor'un kalelerinde duran toplarla etkili olduğuna dikkat çeken Ferhatoğlu, "Penaltıdan gol yememiz bizi üzdü. Çine'den ve Aydın'dan gelen futbolseverlere galibiyet armağan etmek istedik. Bundan dolayı üzgünüz. Ancak, Çine ve Aydın'ın bizim için şampiyonluğu istediğini gördük. Bundan dolayı daha güçlü olacağız, olmak zorundayız. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz"diye konuştu.

Ferhatoğlu, hafta sonunda oynayacakları Bodrum Belediye Bodrumspor maçını kazanmak istediklerinin altını çizdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürkan Ferhatoğlu İzmirspor Aydın Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title