Haberler

Ferhat Güzel, İbrahim Tatlıses'e Yanıt Vermedi

Güncelleme:

Ferhat Güzel, İbrahim Tatlıses'in kendisini hedef alan sözlerine yanıt vermekten son anda vazgeçti.

İbrahim Tatlıses dün Twitter hesabında paylaştığı tweetlerle gündem yaratmıştı. Ferhat Güzel o tweetlere "Cumartesi Sürprizi"nde yanıt verecekti ama son anda çark etti.

İbrahim Tatlıses; başına gelen talihsiz saldırı olayıyla ilgili dün 'Ferhat G.' isimli bir şahsı hedef göstererek Twitter hesabında gündem yaratan tweetler yazmıştı. Türkücü Ferhat Güzel, bugün Show TV'de Oben Budak ve Birsen Altuntaş'ın magazin yorumlarıyla ve Gamze Karaman'ın sunumuyla ekrana gelen "Cumartesi Sürprizi"ne telefonla konuk olarak bu tweetlere ilişkin yanıt verecekti ama son anda çark etti.

"TELEFONUNU KAPATIYOR"

Çark eden türkücü en çok programın sunucusu Gamze Karaman'ı sinirlendirdi. Karaman "Bizi 'cevap vereceğim, beni yayına bağlayın' diyerek arayan kendisi. Şimdi telefonunu kapatmış yayına bağlanmıyor. İlkeli yayıncılık gereği kendisini arıyoruz o telefonunu kapatıyor. Bizi yalancı durumuna düşürmeye hakkı yok telefonunu açıp yayına söz verdiği gibi bağlanmalı" diyerek Güzel'e tepki gösterdi.

TATLISES NE DEMİŞTİ?

Tatlıses önce twitter sayfasına "Ferhat G. efendiye: Ulan nankör, ulan cibiliyetsiz ve kabiliyetsiz! Sonunda araştırdım senin adın çıktı. Sen ne kişiliksiz bir adammışsın lan? İyi hatırla bir gece Günay'da içip içip şeflere garsonlara küfür etmişsin. Adamlar da benim hatrım için sana dokunmamışlar ben sahnedeyken... Beni göstererek şöyle demişsin 'merak etmeyin onun da ömrü az kaldı' ve ben 1 ay sonra tuzağa düşürüldüm. Sen biliyordun! Kafamdaki dama taşlarını yerine koydum adın çıktı. Sinyalci Ferhat G. bizden onlara laf götür, onlardan bize getirme. Vay seni kansız vay" notunu düşmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Gamze Karaman Oben Budak Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title