Haberler

Ferhat'a 'Memleketim' Desteği

Güncelleme:

Memleketim şarkısı yorumuyla eleştirilen Ferhat Göçer'e Aşkın Nur Yengi destek verdi.

Aşkın Nur Yengi ile Ferhat Göçer önceki akşam Günay sahnesinde buluştular. Aşkın Nur Yengi ile Ferhat Göçer, sahneye çıkmadan önce kuliste beraber habercilerin sorularını cevaplandırdılar.

Ferhat Göçer Aşkın Nur Yengi ile menajerlerinin sayesinde buluştuklarını belirtirken, Türk Telekom reklamında seslendirdiği 'Memleketim' şarkısı yorumuna gelen eleştirilerle ilgili de ilk kez konuştu.

Reklam filmi yayınlandıktan sonra sosyal medyada Ferhat Göçer için olumsuz eleştiriler yer almıştı. Göçer'in şarkıyı bağırarak söylediği ve kulak tırmaladığı iddia edilmişti.

Sanatçı bu eleştirilere Twitter'dan yayınladığı 'Havlayan köpeğe taş atma oğul' şiiri ile cevap vermiş, ardından "Eleştirenler başım üstüne, nasihatim malum kişi şahsına..." yazarak özellikle bir kişiye cevap verdiğini vurgulamıştı. O kişinin de sanatçıyı çok sert eleştiren köşe yazarı Ahmet Hakan olduğu ileri sürülmüştü.

AŞKIN NUR YENGİ: BEN ÇOK BEĞENDİM

Ferhat Göçer soru üzerine, yer aldığı reklam kampanyasının çok heyecanlı ve çok büyük bir proje olduğunu belirterek şunları söyledi: "Memleketim şarkısını söyleme fikri reklam firmasından geldi. Ayten Alpman'ın efsaneleşmiş yorumu üzerine yeni bir yorum yapmak, istenilen mesajı bununla vermek çok önemliydi. 3 değişik versiyon hazırladık. Reklamda olanı yetkili firma seçmiş. Ben bu şarkıyla, bu yorumumla gurur duyuyorum."

Aşkın Nur Yengi ise, "Ferhat'ın yorumunu ben çok beğendim, çok güzel söylüyor. İnsanlar kötü seslere alıştıkları için iyi sesleri duyamıyorlar. Ferhat Göçer çok iyi bir yorumcu. O nedenle buradayım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Aşkın Nur Yengi Türk Telekom Ferhat Göçer Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title