Haberler

Ferhan Şensoy ile Elif Durdu Evlendi mi?

Güncelleme:

Ferhan Şensoy ve Elif Durdu'nun geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız nikâh masasına oturduğu iddia edildi.

Ferhan Şensoy'un 2003 yılında 'Beni Ben mi Delirttim' adlı tiyatro oyununda birlikte rol aldığı Elif Durdu ile evlendiği iddia edildi. Usta oyuncu bu iddiaları "Kimseyi ilgilendirmez" diyerek yanıtsız bıraktı.

''KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ''

İkili, 2003 yılında "Beni Ben mi Delirttim" isimli tiyatro oyununda birlikte rol almıştı. Şensoy ve Durdu, iddialara göre bu oyunda yakınlaştı. Şensoy, 2004 yılında ise kızları Derya ve Ferhan'ın annesi Derya Şensoy'dan boşandı. Bu ayrılığın ardından Şensoy ve Durdu, 12 yıl boyunca ilişkilerini gözlerden uzak yaşadı. Uzun süren beraberliğin ardından çiftin ilişkilerini bu ay evlilikle taçlandırdığı öne sürüldü.

Durdu ile sessizce evlendiği konuşulan usta oyuncu, "Evlendiğiniz doğru mu?" sorusuna "Kimseyi ilgilendirmez" diye yanıt verdi. Şensoy'un bu yanıtı kafaları karıştırdı. Elif Durdu, son olarak iki sene önce usta oyuncu ve kızı Ferhan Şensoy'un rol aldığı "Masal Müfettişi" oyununda onlarla birlikte rol almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferhan Şensoy Derya Şensoy Elif Durdu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title