Haberler

Ferdi Tayfur 'Her Şey Dahil' Programına Telefonla Bağlandı!

Güncelleme:

"Ekranlara Çıkmak İçin Takla Atanlardan Değilim!"

7'den 70'e fanatik hayranları olan arabeskin babası Ferdi Tayfur, yüz felci geçirdiği ile ilgili çıkan haberlere yanıt verdi. Program için kısa bir röportaj veren Ferdi Tayfur, ardından sürpriz yaparak telefonla bağlanıp, sevenlerine şu sözlerle seslendi: "Ayaktayım, konuşabiliyorum. Beynimde kılcal damarda pıhtı oldu sadece." Dedi. Verdiği güzel haberlerin ardından bir de şarkı söyleyen Ferdi Tayfur, sevenlerinin yüreğine su serpti.


Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Ferdi Tayfur, 'Yeni albüm çalışması var mı?' sorusunu şu sözlerle yanıtladı: "Ben ekranlara çıkmak için takla atanlardan değilim, halen Avrupa'da konserler veriyorum, şarkılar yazıyorum. Şimdilerde ise roman yazmaya başladım." dedi.

ARABESK MÜZİĞİN GÜÇLÜ SESİ MURAT KURŞUN VE PODYUMLARIN EN SEVİLEN MANKENİ ÖZGE ULUSOY 'HER ŞEY DAHİL'DE!

"ARABESK VE TÜRKÜDE RATING VAR, POP ŞARKILARINDA YOK!"

Murat Kurşun, program için verdiği röportajla popçuları kızdıracak. Arabesk müziğini çok sevdiğini belirten Kurşun, arabesk ve türkünün, her zaman ratingi olduğunu, pop müzisyenlerin ise bir parçayla çıkış yapıp sonrasında unutulduklarını söyleyip, şu benzetmeyi yaptı: "Sabun köpüğü gibi, bitiyor hemen." dedi.

"MÜZİK EVRENSELDİR, ANCAK ARABESK HEP İÇİMDEYDİ!"

Murat Kurşun yaptığı açıklamalarla popçuları kızdıracak. Son albümünde Hakan Altun, İntizar ve Yıldız Tilbe gibi sanatçılarla düet yaptığını belirten Murat Kurşun, 'Arabesk müziği neden tercih ettiniz?' sorusuna: "Arabesk içte olan bir şeydir, ben hem söz yazarıyım hem de müzisyenim. Elbet müzik evrenseldir ancak arabesk hep içimdeydi" diye yanıtladı.

"FANIM, GECE YARISI ARABAMA KALPLER ÇİZDİ!"

Kısa süre önce, gece yarısı arabasına bir fanı tarafından kalpler çizildiğini söyleyen Murat Kurşun, olayı çok büyütmeye gerek olmadığını, sadece tekrarlanmaması adına gerekli işlemlerin yapıldığını aktardı.

"TASARIMCI DEĞİLİM, BİR EKİPLE ÇALIŞTIM!"

Model, oyuncu ve sunucu şimdilerde ise bir tasarım ekibiyle çalışan ünlü Model Özge Ulusoy, yeni "Jean" koleksiyonunu şu sözlerle aktardı: "Tasarımcı değilim, bir ekiple çalıştım. Her beden ve her yaşa uygun olması için düşünüp hazırladım. Birçok hanımın kolaylıkla kombinleyebileceği giysiler." dedi.

"BALEYİ ÇOK ÖZLÜYORUM AMA ŞU AN YAPTIĞIM İŞTEN ÇOK MEMNUNUM!"

Şimdilerde Show TV'de 'Hey Canlı' programını sunan Özge Ulusoy, formunu nasıl koruduğunu ekrandaki izleyicilerine aktardı: "12 yıllık bir bale geçmişim var, vücuda farklı disiplinler katıyor. Formumu pilates'le koruyorum ve bol bol su içiyorum" dedi. İşle ilgili sorulara ise: "Okul hayatım boyunca çok idealisttim, baleyi çok özlüyorum ama şu an yaptığım işten çok memnunum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ferdi Tayfur Özge Ulusoy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title