Haberler

Fenerli Sporcu Hakan Doğan, Galatasaray Forması Giydi

Güncelleme:

Ahmet Cömert boks turnuvasında, 60 kiloda birici olan ve G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın elinden madalyasını alan F.Bahçe Spor kulübü boksörü Hakan Doğan, elini öptüğü Aysal'a jest yapmak için dün G.Saray formasını giydi. Sarı kırmızılı forma ile poz veren Doğan, Aysal'ın elinden madalya almanın paha biçilemez bir şey olduğun belirterek, "Madalyamı Ünal Aysal'dan aldığım için çok sevindim. Ben F.Bahçe Kulübü'nün sporcusuyum ama ayrımcılık yapmıyorum. Bizim ülkemizi temsil ettiği sürece her takımı desteklerim" dedi.

"GALATASARAY FORMASI ARADIM"

Tören sırasında G.Saray forması aradığını belirten Doğan, "Kız arkadaşım G.Saraylı. Madalya törenine de Galatasaray formasıyla çıkacaktım ama son anda bulamadık. Bir dahaki turnuvada madalya alırsam, kupa törenine Galatasaray formasıyla çıkacağım. Ünal Aysal'ın elinden madalya almak benim için paha biçilemez bir duygu. Çok duygulandım, onur duydum" yorumunda bulundu. Doğan'n bu hareketi sosyal medyada büyük yankı bulurken, ebedi dostluk için de önemli bir hareket olarak yorumlandı.

"FENERBAHÇE'DE MUTLUYUM"

Fenerbahçe Kulübü'nde spor yapmaktan çok memnun olduğunu vurgulayan Hakan Doğan, "Yardımlarından dolayı Aziz Yıldırım başkanımız ve Süleyman Öztürk hocamıza çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Kulübü'nde spor yaptığım için çok mutluyum. Galatasaray Kulübü'nün de boks şubesini açmasını çok istiyoruz. Bizim için daha çekişmeli ve güzel maçlar olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (7)

BİRİSİ:

DERHAL FB DEN YOLLANMALI GİTSİN AYSAL BABASININ YANINA O ZAMAN ZATEN ASLA KUPADA ALAMAZ. BİR FB. LİYE ASLA YAKIŞMAZ BU BEBENİN YAPTIĞI

6
31
yanıtYanıtla
Baba007:

Böyle şeylerin daha da çoğalması gerekiyor. Husumet ve hamasetle bir yere varılmaz. Önce birbirimize saygı gösterelim ki başkaları da bize saygı göstersin. Bir zamanlar aynı tribünlerde farklı takım taraftarlarının maç izlediği günleri geri istiyorum ben.

21
5
yanıtYanıtla
ADALET:

PİSLİK RUHLARA KARŞI TERTEMİZ BİR RUH. . . . TEBRİKLER. . . .

20
4
yanıtYanıtla
FBLİ:

Gayet de giyebilir ki zaten FBli olduğunu söylemiş takım tutmayı savaş sananlara birşeyler anlatır umarım takım tutmak eğlencedir onu bu hale getirenler utansın vatana millete hizmet edenin hangi takımlı olduğunun ne önemi var?

6
1
yanıtYanıtla
Urfali:

Kovun . . . sevgilisi için gşymiş haın

2
3
yanıtYanıtla
yşr:

derhal kovulsun, hemen kovun.

2
3
yanıtYanıtla
türkoğlu:

naptın sen kardeşim böyle birşeyi nasıl yaparsın şimdi aziz amcan duyarsa napcaksın adamlar kin ve nefretle geçimlerini sağlarken böyle bir şeyi nasıl yaparsın ama yinede TEBRİKLER . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title