Haberler

Fenerbahçenin İstediği Diego İçin Santos Devrede

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Wolfsburg'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego için Snatos devreye girdi ve bu transferi bitirmeye kararlı.

BUNDESLIGA'DAN AYRILACAK

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Kevin Kampl ve Mehmet Ekici ile birlikte Diego ismini yönetime vermesiyle bir anda gözler Brezilyalı yıldıza çevrildi. Wolfsburg ile yeniden Bundesliga'ya dönen Diego Ribas, devre arasında Alman ekibinden ayrılmayı kafasına koydu. Bir dönem Avrupa'nın en özel 10 numaraları arasında yer alan Diego, sarı lacivertlilerin listesine sık sık girmişti.

SANTOS DEVREDE

Ersun Yanal'ın orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliğini gidermesi için yönetime sunduğu Diego'ta Santos talip oldu. Brezilya ekibinin başkanı Odilio Rodriguez, Diego ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alman basınında da yer alan haberde Diego için önce oyuncunun babası ile transfer görüşmesi yapılacağı ifade edildi. Diego'yu takımında görmek istediğini ifade eden Santos Başkanı Rodriguez, Brezilyalı oyuncunun takıma yararlı olacağını belirtti.

BABASIYLA GÖRÜŞÜLECEK

Diego'nun babası ile görüştükten sonra Wolfsburg ile masaya oturmak istediklerini ifade eden Rodriguez, transferi başarıyla sonuçlandırabileceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title