Haberler

Fenerbahçelinin Nikahı da Sarı Lacivert Olur

Kayseri'de fanatik Fenerbahçe taraftarı Mustafa Kemal Köksoy ile nişanlısı Nilüfer Nart'la nikah masasına Fenerbahçe formasıyla oturdu.

Kayseri'de fanatik Fenerbahçe taraftarı Mustafa Kemal Köksoy ile nişanlısı Nilüfer Nart'la nikah masasına Fenerbahçe formasıyla oturdu. Mustafa Kemal Köksoy, "Fenerbahçe aşkını nikahımıza da taşıdık. Allah bir de bize 'Emenike' ve 'Sow' verirse Fenerbahçe aşkımız daha da perçinlenecek" diye espri yaptı.

Kocasinan Belediyesi Nikah memurluğuna sarı pantolon ve Fenerbahçe formasıyla gelen kafe işletmecisi Mustafa Kemal Köksoy ve nişanlısı Nilüfer Nart, nikah masasına da örtü yerine Fenerbahçe kaşkolu serdi. Damadın formasında 'M. Kemal 19' gelinin formasının arkasında ise '07 Nilüfer' yazması ve yan yana yürüdüklerinde Fenerbahçe'nin kuruluş yılı olan 1907'nin çıkması da dikkat çekti.

Çiftin nikahını kıyan nikah memuru Mustafa Okay, evlilik cüzdanını geline verirken, gelin de nikah memurunun boynuna Fenerbahçe kaşkolu taktı. Nikah sırasında Nilüfer Nart'a evlenme teklif eden ve yüzün takan Mustafa Kemal Ulusoy, şöyle dedi:

"Kafe işletmecisiyim. Bir Fenerbahçe maçı sonrası Nilüfer, ortak arkadaşımızla kafeye geldi ve orada tanıştık. 10 gün sonra Nilüfer'i istemeye gittik. 1 ay sonra da nişanlandık. Allah nasip etti 9 ay sonra da nikahımız kıyıldı. Allah, bize bir de 'Musa Sow' ve 'Emenike' verirse yeter" diye konuştu. Nilüfer Nart ise, "Eşimi ve Fenerbahçe'yi seviyorum. Şampiyon Fenerbahçe" dedi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocasinan Belediyesi Fenerbahçe Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title