Haberler

Fenerbahçelilerin "Adalet" Yürüyüşü

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin Bağdat Caddesi'nde düzenlediği "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü, büyük bir katılımla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sona erdi Kulüp başkanı Yıldırım, yürüyüş boyunca taraftarları selamladı.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü sona erdi.

Bağdat Caddesi'nde Şaşkınbakkal'da başlayan ve binlerce kişinin katıldığı yürüyüş, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı önünde sona erdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı, yaklaşık 3 saat süren yürüyüşte, üzerilerinde Galatasaray ve Beşiktaş forması veya atkısı bulunan bazı kişiler de yer aldı.

Yıldırım, taraftarları selamladı

Bir aracın üzerinde yürüyüşe katılan Aziz Yıldırım, güzergah boyunca elindeki Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallayarak, taraftarları selamladı.

Yürüyüş güzergahında yol kenarında bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar, Yıldırım geçtiği sırada tezahüratlarla başkana sevgi gösterisinde bulundu. Aziz Yıldırım, evlerin balkonlarından ve pencerelerinden Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla yürüyüşe destek verenlere de el salladı.

Aziz Yıldırım, yürüyüş sırasında zaman zaman aracını durdurarak, başka takım taraftarlarının kendisine uzattıkları takımlarının atkısını alıp, boynuna taktı. Kısa sürede Yıldırım'ın boynunda birçok takımın atkısı oldu.

Taraftarlar yürüyüş boyunca "Dik dur eğilme, taraftarın seninle", "Her yer Aziz, her yer Yıldırım" şeklinde tempo tutarken, Fenerbahçe ile ilgili de tezahüratlar yaptı. Yürüyüşe katılanlar ayrıca "Adil Yargılanmak İstiyoruz", "Fenerbahçe İçin Adalet", "Tüm Haksızlıklar İçin Adalet", "Türkiye İçin Adalet" yazılı dövizler taşıdı. Yürüyüş sırasında taraftarlar zaman zaman siyasi içerikli sloganlar atarken, başkan Yıldırım el hareketiyle bu sloganları engellemeye çalıştı.

Bu arada, yürüyüşe İşçi Partisi (İP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sanatçı Levent Kırca, İP Kadıköy Belediye Başkan Adayı tiyatro sanatçısı Suzan Aksoy, İP Şişli Belediye Başkan Adayı gazeteci yazar Ümit Ertaç Zileli de katıldı.

GSStore'a "Adalete Fener Yak" yazısı

Yürüyüş sırasında Bağdat Caddesi'nde bulunan GSStore'un önünden geçen sarı-lacivertli taraftarlar, mağazaya "Adalete Fener Yak" yazısı yapıştırdılar.

Taraftarlar mağazanın kepengine ve özellikle GS yazısının ve ambleminin bulunduğu yerlere "Adalete Fener Yak" yazısını yapıştırdı ve mağazanın önünde fotoğraf çektirdi.

Bazı taraftarlar mağazanın güvenlik kamerasına ellerindeki sopalarla zarar vermeye çalıştı, ancak diğer taraftarların uyarısıyla oradan ayrıldılar.

İnşaat işçilerden yürüyüşe destek

Aziz Yıldırım'ın üzerinde bulunduğu araç Bağdat Caddesi'nde bir inşaatın yanından geçerken, inşaatta çalışan işçiler alkışlarla yürüyüşe destek verdi.

Bu sırada aracı durduran Yıldırım, inşaat işçilerine el sallarken, sarı-lacivertli taraftarlar da "Helal olsun size" diye bağırdı.

Yürüyüş güzergahı boyunca yol kenarlarında kafelerde, mağazalardaki bulunan ve yolda bekleyen taraftarlar da destek verirken, Aziz Yıldırım'ı taşıyan araç stada geldiğinde buradaki taraftarlar tezahüratlarla Yıldırım'ı karşıladı. Aziz Yıldırım, buradaki taraftarları da selamlayarak stada girdi.

Yürüyüşe sarı-lacivertli formalarla katılan çok sayıda taraftarlar Fenerbahçe ve Türk bayraklarının yanı sıra Atatürk posterleri de taşıdı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın yer aldığı aracın önünde bir ambülans da yürüyüş boyunca hazır bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Aziz Yıldırım Türkiye Bağdat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title