Haberler

Fenerbahçelilerin "Adalet" Yürüyüşü

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü Bağdat Caddesi'nde başladı Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de taraftarlarla birlikte yürüyüşe katıldı.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü Bağdat Caddesi'nde başladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı yürüyüş, saat 14.00'te Şaşkınbakkal'dan başlarken, katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi.

Kulüp başkanı Yıldırım, yürüyüşün başlamasından önce geldiği Şaşkınbakkal'da bir süre taraftarların tezahüratlarına elleriyle tempo tutarak eşlik etti, bu sırada taraftarlar kendisine sevgi gösterilerinde bulundu.

Yürüyüşe katılan taraftarlar Fenerbahçe ve Türk bayraklarının yanı sıra Atatürk posterleriyle renkli görüntüler oluşturdu.

Taraftarlar yürüyüş sırasında sık sık "Dik dur eğilme, taraftarın seninle", "Her yer Aziz, her yıl Yıldırım" şeklinde tempo tuttu. Bu sırada yürüyüşe katılanların siyasi içerikli sloganlarını başkan Yıldırım el hareketiyle engellemeye çalıştı.

Düzenlenen etkinliğe bir aracın içinden katılan Aziz Yıldırım, elindeki Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallarken, yol güzergahındaki taraftarları selamladı.

Öte yandan, Galatasaray ve Beşiktaş forması giyen bazı kişilerin de yürüyüşte yer aldığı gözlendi.

Yürüyüşün saat 17.30'da Kızıltoprak'ta sona ermesi planlanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Aziz Yıldırım Türkiye Bağdat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title