Haberler

Fenerbahçeli Yöneticilerden Aziz Yıldırım'a: Sezon Sonuna Kadar Yılmaz Vural'ı Getirelim

Güncelleme:

Krasnodar beraberliği sonrası Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe'de dün gece çok hareketli saatler yaşandı.

Bazı yöneticilerin Advocaat'ın basın toplantısındaki sözlerine çok sinirlendiği ve Başkan Aziz Yıldırım'a Hollandalı hocayı kovması için baskı yaptığı öğrenildi.

"SEZON SONUNA KADAR YILMAZ VURAL'I GETİRELİM"

Hemen takımın başına getirilebilecek yeni isimler hakkında bir toplantı yapan sarı-lacivertlilerde Yılmaz Vural ismi gündeme geldi. Bir yöneticinin 'Sezon sonuna kadar Yılmaz Vural'ı getirelim' önerisi diğer yöneticilerden de destek gördü.

Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası hedefi koyarak, takımı Yılmaz Vural'a emanet etme fikri ağırlık kazanırken Aziz Yıldırım, Advocaat ile bir görüşme yapıp kararını daha sonra vereceğini belirtti.

AZİZ YILDIRIM: ADVOCAAT KALSIN

Sıcağı sıcağına bir karar almak istemediğini söyleyen Yıldırım, her şeye rağmen Hollandalı hocayla sezon sonuna kadar devam etmenin doğru olacağını savundu.

Fenerbahçe Kulübü bu sezon Süper Lig'de 21. haftada 37 puan toplayarak zirvede yer alan Beşiktaş'ın 10 puan gerisinden bulunuyor. Sarı lacivertliler Krasnodar'a elenerek Avrupa Kupaları'na da veda ederken Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor.

(Haber 7)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Yılmaz Vural Krasnodar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title