Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlardan "Adalet Yürüyüşü"

İstanbul-dha fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü yarın Bağdat Caddesi'nde yapılacak.

İstanbul-dha

fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü yarın Bağdat Caddesi'nde yapılacak.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılacağı yürüyüş, saat 14.00'te Şaşkınbakkal'da başlayacak. Çok sayıda Fenerbahçe Taraftar Derneği'nin katılacağı yürüyüş, Kızıltoprak'ta sona erecek.

Yaklaşık 3 saat sürmesi beklenen yürüyüşün ardından maç bileti olan taraftarlar 19.00'da başlayacak Kasımpaşa maçına geçecek.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından 16 Şubat 2014 Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek yürüyüşe dair Dernek açıklaması aşağıdaki gibi:

SESİMİZ VE SÖZÜMÜZ SADECE ADALET İÇİN YÜKSELSİN!..

"Fenerbahçeli Avukatlar Derneği olarak, 16 Şubat 2014 Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek, "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşünde onbinlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Tuttuğu takım ve gönül verdiği renkler ne olursa olsun taraftarımızla birlikte adalet için, hukuk için, adil yargılanma için bu yürüyüşe katılacak herkesten yegane beklentimiz, bu güzel birlikteliğin ruhuna aykırı her tür olumsuzluktan kaçınmasıdır.

Davamızın, siyasi oluşumların gölgesinde kalmaması için her tür olası provokasyondan uzak durulması en büyük isteğimiz ve yürüyüşe katılacak olan herkesten de açıkça beklentimizdir.

Bu bağlamda, siyasi her tür slogandan kaçınılmasını, kişi ya da kurum hedefli tezahüratlardan uzak durulmasını, yürüyüşün amacından çıkmasını hedefleyebilecek her tür oluşuma karşı durulumasını önemle rica ederiz.

Sesimiz; hep bir ağızdan, en yüksek tonda ve durmaksızın 'Adalet' için 'Türkiye' için 'Fenerbahçemiz' için yükselsin.

İlginize ve sorumlu tavrınıza şimdiden teşekkür ederiz"

ud (ud)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şaşkınbakkal İstanbul Türkiye Bağdat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title