Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar Aziz Yıldırım'ı İstifaya Çağırdı

Güncelleme:

Sezon başından beri Kadıköy'de adeta boş tribünlere oynayan Fenerbahçe'de yönetimin bilet fiyatlarında indirime gitmesi meyvelerini vermeye başladı. Dün akşam özellikle kale arkası tribünler büyük oranda dolarken, bu sezonun en kalabalık maçı oynandı. 30 bine yakın Fenerbahçeli takımlarına destek vermek için stada koşarken, sarı- lacivertli futbolcuların 'Eski Kadıköy' özlemi de biraz olsun dinmiş oldu.

FUTBOLCULARI ISLIKLAYIP AZİZ YILDIRIM'I İSTİFAYA DAVET ETTİLER

Ancak maçın gidişatı ve alınan sonuç, tribünleri karıştırdı. Maçın son dakikalarına doğru sarı-lacivertli taraftarlar, Ozan Tufan, Hasan Ali, Josef de Souza ve Van der Wiel'i ıslıklayıp yuhaladı. Volkan Şen ise alkışlandı. Bu oyuncu, maç bitimi tribünlere çağrılan tek isim oldu. Bir grup taraftar yönetimi ve Başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet ederken, diğer gruplar ıslıklarla tepki gösterdi.

VOLKAN ŞEN'DEN TAKIMA TAŞ

Tribünlerin alkışladığı tek isim, Advocaat'ın da tebrik ettiği tek oyuncu olan Volkan Şen, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Çizgiden bir topum çıktı, üzgünüm. Taraftarlarımızdan bir kez daha özür diliyorum. Bu yarışın sonunda üzülmek istemiyorsak sahada daha fazla sorumluluk almalıyız. Mutlu olmak istiyorsak bunu yapmalıyız" ifadelerini kullanarak, takım arkadaşlarına üstü kapalı eleştiri yöneltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Volkan Şen Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title