Haberler

Fenerbahçeli Serkan Acar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve genel müdürü Serkan Acar, bugün düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da dün vefat eden Serkan Acar'ın bugün öğle saatlerinde evinden alınan cenazesi, ilk olarak uzun yıllar görev yaptığı kulüp binasına getirildi. Cenaze aracını, kulüp girişinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yüksek divan kurulu başkanı Yüksel Günay, yönetim kurulu üyeleri, mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları karşıladı.

Cenazenin başında kısa bir konuşma yapan genel sekreter Talat Yılmaz, herkesten helallik istedi. Duygusal anların yaşandığı bu ilk törenin ardından cenaze, ikinci törenin yapılacağı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne götürüldü.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapılan ikinci törende de Acar Ailesi'nin fertleri, başkan Aziz Yıldırım, yüksek divan kurulu başkanı Yüksel Günay, yönetim kurulu üyeleri, eski başkan ve yöneticiler, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ve kongre üyeleri, Fenerbahçe şube kaptanları, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile profesyonel futbol takımı teknik heyet ve oyuncuları, diğer şubelerden sporcu ve yöneticiler, eski sporcular, kulüp çalışanları, taraftarlar ve Serkan Acar'ın sevenleri katıldı.

Serkan Acar'ın Fenerbahçe bayrağına sarılmış cenazesinin Dereağzı'ndeki suni çim sahaya getirilmesinin ardından tören başladı.

TALAT YILMAZ: "SPORCU KARDEŞLERİM ONU ÖRNEK ALSIN"

Törende ilk olarak söz alan Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz, "Her canlı ölümü tadacak. Bu topraklarda yetişmiş nadide bir çiçek soldu. Gönlümüzden bir parça acı vererek koptu. O sevgi dolu, düşmanlığı kızgınlığı olmayan bir insandı, harbi Fenerbahçeliydi. Fenerbahçe için yaptıklarını hiç unutmayacağız. Sporcu kardeşlerim onu örnek alsın. Mesai arkadaşları, sporcularımız, dostlarımız herkes onun için ağlıyor. O gülerek gitti yaka kartlarında gördüğünüz gibi. Ama bizler ağlıyoruz, ruhu şad olsun" dedi.

Kulüpte uzun yıllar asistanlığını yapan Ebru Berk Ayaz, "Ben babamı kaybettim. Onu çok seviyorum. Onunla birlikte Fenerbahçe'ye hizmet ettiğim için çok mutluyum. Keşke burada olup ne kadar sevildiğini görseydi. Ama eminim hissediyordur. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Serkan Acar'la uzun yıllar çalışan Fenerbahçe Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ise, "Serkan Ağabey'i 35 yıldır tanıyorum. Çok üzüntülüyüm. 35 yıl dirsek dirseğe çalıştık. Sevgi doluydu. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Arkamdan bir duvar yıkıldı. Onunla çok mutlu günlerimiz oldu. En son şampiyon olduğumuzda herkes sahaya koştu. Ben, Cemil Ağabey ve Serkan Ağabey tribünde oturup hüngür hüngür ağlamıştık" dedi.

Salı Grubu arkadaşlarından Cengiz Süneri ise, "Büyük bir Fenerbahçeliyi kaybettik. Üzüntülüyüz. Salı ekibinin üyesi olduğumuz için, ailesinden olduğumuz için mutluyuz. Salı ekibi arkadaşları olarak onu hep hatırlayacağız. Yolu ışıklı olsun, mekanı cennet olsun" dedi.

SELAMİ ÖZTÜRK: "ARKASINDA TEK BİR KIRIK KALP BIRAKMADI"

Aynı zamanda Kadıköy Belediye Meclis Üyesi de olan Serkan Acar için bir konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, "Hepimizin başı sağ olsun. Kelimelerin az kaldığı günler vardır. Bu da o günlerden biri. Sevgili Serkan'ı tanıyıp da onu kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Serkan arkasında tek bir kırık kalp, tek bir çelme taktığı insan bırakmadı. Allah rahmet eylesin diyorum. Ailesine ve Ulusumuza başsağlığı diliyorum" dedi.

YÜKSEL GÜNAY: "PROFESYONELDİ AMA AMATÖR RUHLA ÇALIŞTI"

Serkan Acar'ın hayat hikayesinin okunmasının ardından söz alan Yüksel Günay, "Tam 37 yıl toplu iğnenin başı kadar ne o beni ne de ben onu kırdım Yalnız bana karşı değil; başka insanları da kırmazdı. Adam gibi adamdı. Mesleği yöneticilikti, profesyonel sayılırdı ama amatör bir insandı. Ne bir Cumartesi ya da Pazar günü evinde kaldığını gördük. Bu bir sevgi aşk inançtı onun için; bunlarla doluydu. Allah rahmet eylesin yolu aydınlık, ışıklı olsun. Allah'ın tüm merhameti onunla olsun" dedi.

AZİZ YILDIRIM: "YOL ARKADAŞIMI KAYBETTİM"

Daha sonra söz alan başkan Aziz Yıldırım ise, "Serkan Acar'ın dostları, büyük bir dostumu büyük bir Fenerbahçeliyi kaybettik. Benimle yol arkadaşıydı. 15 sene başkanlığımda, ilk yöneticiliğimden itibaren bana yol arkadaşlığı yaptı. Güvenilir, sağlam karakterli, iyi günde kötü günde destek veren bir insandı. Kalbimin en derin yerinde acılar hissediyorum. 25 yıl beraber çalıştık. Her zaman için ailesini kırma pahasına insanları kırmayan, tüm Fenerbahçelilerin en acı günlerinde yanlarında ve yardımcı olan bir insandı. Bugün aramızdan ayrılıyor ama sarı ve lacivertin kestiği her noktada o da olacak. Hakkımız helal olsun dedik, ama bizim onda hakkımız yok. Onun bizde hakkı vardır. Bize hakkını helal etsin. Ailesi de böyle bir insana sahip olduğu için gurur duysun. Nur içinde yat Serkan kardeşim" dedi.

SELAHATTİN BEYAZIT: "FENERBAHÇELİLİĞİ BENİM ÜSTÜNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR ETKİ YAPMIŞTIR"

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Selahattin Beyazıt ise, "Sevgili Fenerbahçeliler, muhterem hanımefendi, hepinizin başı sağolsun. Daima ondan efendilik hatırnazlık gördüm. Fenerbahçeliliği benim üstünde çok önemli bir etki yapmıştır. Sevgiye, saygıya her şeye layık bir çocuktu. Kendisine rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

ZEYNEP DEĞİRMENCİOĞLU: "O BENİM HAYATIMDI"

Eşi Zeynep Değirmencioğlu ise, "Öncelikle yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. O benim hayatımdı. Bu öyle 'Sevgilim', 'Hayatım' gibi söylenmiş bir söz değil. Gerçekten hayatımdı. Çünkü tanıştığımızda ben 14, o 20 yaşındaydı. Gerçekten de hayatımdı. O nedenle içimdeki acıyı anlatmak mümkün değil. Allah bana yardım edecektir. Başkanımıza ve Ali Yıldırım'a, her zaman yanımızda oldukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah onlardan razı olsun. Başkanımız hakkım yok dedi, ama onun hakkı ödenmez. Tüm arkadaşlarına, dostlarına, meşhur Salı Grubu'na, A'dan Z'ye tüm personele ve kızımız Ebru'ya çok teşekkür ediyorum. Başkanımız bazen ona 'Ayşecik'in kocası' diye takılırdı. Ben her zaman Serkan Acar'ın eşi olmaktan gurur duydum, mekanı cennet olsun" dedi.

VOLKAN ACAR: "EN BÜYÜK MİRASI FENERBAHÇE SEVGİSİ"

Aile adına konuşma yapan oğlu Volkan Acar ise, "Başkanıma, Ali Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyorum. Belediye Başkanı Selami Öztürk Bey'e, Yüksel Amcama, taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. 5 sene önce başlayan sağlık probleminden beri hiç yalnız bırakmadılar. Babamın hayatı boyunca bize empoze ettiği, değerli kıldığı sevgi, Fenerbahçe sevgisiydi. Bize 3 tane miras bıraktı. Biri soyadımız, biri annemiz. Üçüncüsü de ömrü billah bizimle gidecek olan en büyük sevgi, Fenerbahçe sevgisiydi. En büyük mirası bu diyorum. Herkese tek tek ağabeyim, kendim ve ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Ardından cenaze, üzerine atılan çiçekler eşliğinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nden ayrıldı ve Ateşehir Mimarsinan Camii'ne götürüldü. Serkan Acar, burada ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Selami Öztürk Yüksel Günay Serkan Acar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title