Haberler

Fenerbahçeli Nani'den Terör Yorumu: Bu, Tüm Dünyanın Sorunu

Güncelleme:

Ankara'daki patlamada ölenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Nani, "Bu sorun sadece burada değil, bir dünya sorunudur. Dışarıda gezerken 'Acaba bir şey olabilir mi?' diye düşünüyoruz" dedi.

İstanbul Maltepe'de bir okulun kütüphanesinin açılışına katılarak öğrencilerle bir araya gelen Fenerbahçeli futbolcu Luis Nani, teröre ilişkin açıklama yaptı. Ankara'daki patlamada ölenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Nani, 'Bu sorun sadece burada değil, bir dünya sorunudur. Biz de dışarıda gezerken 'Acaba bir şey olabilir mi' diye düşünüyoruz dedi.

ÇOCUKLARLA VAKİT GEÇİRDİ

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, İstanbul Maltepe'de bulunan Altayçeşme İlkokulu'nun Kütüphane ve Akıl Oyunları sınıfının açılışını gerçekleştirdi. Okula gelerek öğrenciler ile bir araya gelen Nani, bol bol imza dağıttı. Daha sonra öğrencilerin tezahüratlarıyla karşılaşan Portekizli yıldız, çocuklarla vakit geçirdi.

KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPTI

Ardından, okul müdürü, öğretmenler ve veliler eşliğinde, Nani tarafından açılış kurdelesi kesildi. Başarılı futbolcu, açılışını yaptığı sınıfta özel ilgi bekleyen öğrencilerle uzun uzun ilgilendi. Açılışın ardından konuşan Nani, "Arkadaşımın oğlu bu okulda okuyor. Biz de çocuklarla bir araya gelmek için buraya geldik. Burada kütüphane açılışı yapıyoruz. Bu açılışı bana yaptıracakları için çok mutluyum" dedi.

ÖZEL İLGİ BEKLEYEN ÇOCUKLARLA UZUN UZUN İLGİLENDİ

Özel ilgi bekleyen otistik çocuklarla uzun uzun ilgilenen Luis Nani, "O çocukların kendisi için çok farklı bir yere sahip olduğunu belirterek, 'Onlara bakışım çok daha farklı. Onlar insanın kalbine daha başka bakıyor. Onları mutlu görmek bana daha fazla mutluluk veriyor. Tabii ki üzülüyorum ama, onlar için bir değişiklik olmuştur umarım" ifadelerini kullandı.

ANKARA'DAKİ PATLAMADA ÖLENLERE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Yıldız futbolcu gündemde bulunan terör olaylarına ilişkin de yorum yaptı. Nani, Ankara'da dün akşam meydana gelen patlamayla ilgili ise şunları söyledi; "Tabii ki öncelikle dünkü olay için çok üzgünüm. Herkese başsağlığı, ailelere sabır diliyorum. Tabii ki insanlar televizyondaki haberler gelince üzülüyor. İnsanların içine korku da giriyor. Bu sorun sadece burada değil, bir dünya sorunudur. Biz de dışarıda gezerken 'Acaba bir şey olabilir mi' diye düşünüyoruz. Sonuçta güzel bir ülke. Polislerimiz olsun, şehrimiz olsun, hepsi güvence altında tutmaya çalışıyor bizi."

ÇOCUK ESİRGEME KURUMU YURDUNDAKİ ÖĞRENCİLERE EŞOFMAN HEDİYE ETTİ

Açıklamaların ardından hayranlarıyla fotoğraf çektiren Nani'ye okul yönetimi tarafından çiçek takdim edildi. Buradan ayrılan Luis Nani, Anadolu Yakası'nda bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait bir yurdu ziyaret etti. Sarı-lacivertli futbolcu, burada ailesi olmayan 47 çocuğa Fenerbahçe eşofmanı hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Luis Nani İstanbul Maltepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var?
500

Yorumlar (2)

x:

ulan nani :D

3
3
yanıtYanıtla
fernandao:

naniye katılyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title