Haberler

Fenerbahçeli Mehmet Topal: Kaptan Volkan Demirel'dir

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu, "Fenerbahçe'de kaptanlık yapmak şereftir ama Kaptan şu an Volkan Demirel'dir. Bu konu her ikimizi de rahatsız ediyor." dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de, tecrübeli orta saha oyuncularından Mehmet Topal basın toplantısı düzenledi ve soruları yanıtladı. Yeni teknik direktörleri Vitor Pereira'nın kendi düzenini oturtmaya çalıştığını söyleyen Topal, "Biz de çok iyi çalışıyoruz. Ağır idmanlara rağmen neşemizi koruyoruz. Güzel bir ortam var. İnşallah sakatlıksız bir kamp dönemi geçiririz" dedi.

"1 YILLIK DAHA SÖZLEŞMEM VAR"

Sarı lacivertlilerle olan sözleşmesi 2015-2016 sezonu sonunda bitecek olan Mehmet Topal, transfer teklifleri ve ayrılmayı düşünüp düşünmediği konusunda ise, "1 yıllık daha sözleşmem var. Buraya gelirken, gidecekmişim gibi hiç düşünmedim. Tabii ki biz profesyoneliz. 'Kal' derlerse mücadelemizi vermeye devam ederiz. Transfer işleriyle menajerim ilgileniyor. Sözleşmem devam ediyor. Ben burada çok mutluyum. Sezon sonuna kadar mücadelemi vereceğim, dediğim gibi profesyoneliz. Zaman neyi gösterir bilemeyiz, ben en iyi şekilde takıma motive oldum" ifadelerini kullandı.

Hocalarının çok disiplinli olduğunu ve kendilerine ağır idmanlar yaptırdığını belirten Mehmet Topal, "Sezon başı kampları ağır geçer. Hocamız kendi sistemini oturtmaya çalışıyor. Biz de buna ayak uydurmalıyız. İnşallah en kısa sürede sistem oturur. Biz de faydalı oluruz" şeklinde konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU VE KAPTANLIK KONUSU

Kaptan Emre Belözoğlu'nun takımla yollarının ayrılmasının kendisini çok üzdüğünü belirten tecrübeli oyuncu, "Emre ağabeye, camiamıza verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Uzun süredir bir dostluğumuz, ağabey kardeş ilişkimiz var. Benim oda arkadaşımdı. Ayrılmasından dolayı üzüldüm. Hem kalitesini hem de insanlığını takdir ediyordum. Desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz kendisine. Fenerbahçe'de kaptanlık yapmak şereftir, onurdur. Kaptan şu an Volkan Demirel. Beni rahatsız ediyor bu konu, Volkan ağabeyi de rahatsız ediyordur. 13 14 yılını vermiş bu camiaya, takımın kaptanı Volkan Demirel'dir" dedi.

Vitor Pereira'nın göreve geldiğinde "Benim tanıdığım Fenerbahçe'de bir buçuk dünya yıldızı var" açıklamasındaki 'bir'lik kısmın kendisiyle ilgili olmasının hatırlatılması üzerine Topal, "Hocamızın kendi görüşü. Sadece beni tanımıyordur, bütün oyuncuları tanıyordur. Gurur verici diyebilirim" şeklinde görüş belirtti.

"NANI DÜNYA YILDIZI BİR SPORCU"

Yapılan transferlerle takımdaki rekabetin artacak olmasının belirtilmesi üzerine Mehmet Topal, "Rekabet her zaman başarıyı getirir. Gelen arkadaşlarımız da faydalı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Rekabet her zaman iyidir, yıllardır bu işin içerisindeyiz, rekabetteyiz. Her mevkiide 2-3 oyuncu var, bu çok olumlu. Nani de gerçekten dünya yıldızı bir sporcu. Çok faydalı olacaktır, birlikte çok büyük başarılara imza atarız inşallah" yorumunu yaptı.

Kendisini hangi sistemde daha rahat hissettiğinin sorulması üzerine 29 yaşındaki orta saha oyuncusu gülerek, "Ben burada rahat ettiğim mevkiiyi söylersem hocayla ters düşebiliriz. Biz profesyoneliz, hocanın verdiği her görevi yapmalıyız. Hocanın kararıdır, saygı duymak düşer. Ne görev verilirse sonuna kadar mücadele etmek zorundayız" şeklinde görüş belirtti.

"YERİMİZDE BAŞKA BİR KULÜP OLSAYDI..."

3 Temmuz'un yıldönümü olması ve süreç hakkında görüşleri sorulan Topal, "Ben o sürecin hemen ardından camiaya katıldım. Çok zor zamanlar geçirildiğini biliyorum. Bir kulübün yaşayabileceği en zor süreci atlatmıştır camiamız. Önümüzde mahkeme süreci var. Başkanımızdan taraftarına, aşçısına, sahada görev yapanlar dahil herkes o sürecte kulübe sahip çıktı. İnşallah alnımızın akıyla bu süreçten çıkacağımızı düşünüyorum. Başka bir kulüp bizim yerimizde olsaydı çıkabilir miydi, bilemiyorum. Biz çok dik bir duruş gösterdik" ifadelerini kullandı.

Topal, bu yılki Avrupa hedefleri konusunda ise "Katılamadığımız dönemlerde çok üzülmüştük. Ön eleme maçları da oynayacağız ve bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz, tüm mücadelemizi vereceğiz bunun için" dedi.

"YENİ OLUŞUMUN BİR PARÇASI OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ"

Uzun süredir birlikte oynadıkları arkadaşlarının takımdan ayrılmasının kendilerini üzdüğünü söyleyen Mehmet Topal, "Uzun yıllardır devam eden arkadaşlığımız vardı. Profesyoneliz ve her düzene, sisteme ayak uydurmalıyız. Takım da yeni oluşum içerisinde. Bu oluşumun bir parçası olmaktan mutluyuz, yeni arkadaşlarımız da geldi. Hedefimiz, bu arkadaşların en kısa sürede takıma faydalı olmasını sağlamak. İnşallah onlarla birlikte bu hedeflerimize ulaşırız. Sistem tamamen hocaya kalmış birşey. Biz uymak zorundayız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Topuk Yaylası Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

--mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sikeci fenev kumeye

2
8
yanıtYanıtla
CengizMobil-IOS:

Lan bir defolun gidin ne Yüzsüz insanlarsınız siz eziksarayın Yüzünden kendi haberlerimize yorum yapamıyoruz Kapatın çeneninizi gidin kendi haberlerinize

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title