Haberler

Fenerbahçeli Futbolcuların İmza Organizasyonları Devam Ediyor

Fenerbahçeli futbolcular Michal Kadlec ve Selçuk Şahin yeni sezon formalarını imzaladı.

Fenerbahçeli futbolcular Michal Kadlec ve Selçuk Şahin yeni sezon formalarını imzaladı.

Sarı-lacivertli futbolcular Selçuk Şahin ve Michal Kadlec İçerenköy Fenerium mağazasında düzenlenen imza gününde taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, yeni teknik direktör İsmail Kartal'ın her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, taraftarların her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "Dün yaşanan acı kaybımızı dile getirmek istiyorum. Sayın Süleyman Seba'nın vefatı hepimizi üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Bu imza törenleri oldukça ilgi görüyor. Taraftarımızla buluşmak bizim için güzel. Bugün onlarla birlikte olacağız. Buraya gelmek başlı başına bir başarı. Bu kadar uzun süre bu formayı giymek benim için gurur. 12. yılıma girdim umarım burada da futbolu bırakırım. Oyuncu karakteri biraz daha ön plana çıkıyor. Davranışlarınız, yaptığınız katkılar ortaya çıkıyor. Oyunculukta belli bir noktaya kadar, saha içindeki duruşunuzun önemli olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım, umarım burada da futbolu bırakırım. Oyuncu grubunun dışında kaynaklanan bir durum. Bazı kesimler bunu böyle görmeseler de bizim bir hocayı götürüp getirebilecek bir gücümüz yok. Buna başkanımız ve yönetim kurulu verir. Ersun Yanal ile bir şampiyonluk yaşadık, onun olmaması uygun görüldü. İsmail hoca getirildi. Bizim için bir ağabey gibidir, kendisiyle yeni başarılar elde edebileceğimize inanıyorum. Biz oyuncu grubu olarak her zaman yanında olacağız" dedi.

MICHAL KADLEC: "İSMAİL HOCA DÜZGÜN, KARAKTERLİ BİR AĞABEYİMİZ"

Bu tür organizasyonların takım ve taraftarla bir bütünlük sağladığını ve dün hayatını kaybeden Süleyman Seba'nın vefatının kendisini üzdüğünü vurgulayan Çek futbolcu Michal Kadlec ise, "Süleyman Seba'nın vefatı Türk sporunun acı bir kaybı, Beşiktaş'ın bu kaybı için üzgünüz. Böyle organizasyonlar gerçekten çok güzel. Umarım her sezon öncesi bu organizasyonlar devam eder. İsmail hoca düzgün karakterli, bizim ağabeyimiz. Bizi çok iyi şekilde çalıştıracak. Bizim hedefimiz 4. yıldızı bu formaya takmak. Her sene kuralda bir değişiklik oluyor. Bu sene buna takılmadan herkes şans bulmak isteyecektir. Bizim istediğimiz bu sene şampiyon olmak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Michal Kadlec Süleyman Seba Selçuk Şahin İçerenköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title