Haberler

Fenerbahçeli Futbolcu Sow'dan Çarpıcı Açıklamalar

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, 19. şampiyonluk kutlamaları dahilinde gerçekleştirilen barbekü partisinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Senegalli yıldız futbolcu Moussa Sow, hak ettikleri bir şampiyonluk kazandıklarını belirterek, Takım olarak iyi bir iş çıkardıklarını ifade etti.

"BAŞKANIMIZ HER ŞEYE RAĞMEN HALA DİMDİK AYAKTA"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaşadığı her şeye rağmen çok güçlü bir insan olduğunu ve kendisi ile arasında çok özel bağlar olduğunu vurgulayan Sow, "Başkanımızın gerçekten 3 Temmuz’dan bu yana gelen süreçte sıkıntılı belki kötü diyebiliriz kötü günler geçeler yaşadığını biliyoruz. Onun bazı anlarda gerçekten zor durumda olduğunun farkındayız. Tüm bu yaşadıklarına rağmen çok güçlü bir insan olduğunu düşünüyorum. Bu olanlardan sonra o hala dimdik ayakta” şeklinde konuştu.

“CEZAEVİNDE OLSA BİLE HER ZAMAN TAKIMININ BAŞINDAYDI”

Başkan Aziz Yıldırım’ın, cezaevinde olduğu dönemde bile her zaman takımın başında olduğuna hatırlatan Senegalli futbolcu, "Cezaevinde olsa bile her zaman takımının başındaydı. Fenerbahçe’yi hiçbir zaman ihmal etmedi. Cezaevinden çıktıktan sonra hemen yanımıza geldi. Bizimle toplantılar yaptı. Her zaman bize destek oldu. Bizim sahaya odaklanmamızı sağladı. Bize ’endişelenmeyin, beni hiç düşünmeyin ben her zaman hepinizin yanında olacağım’ dedi” diye konuştu.

“AZİZ YILDIRIM’IN, ÖMRÜ YETTİĞİ KADAR FENERBAHÇE BAŞKANI OLARAK KALMASINI İSTERİM”

Sow, Başkan ile arasında çok iyi bir ilişki olduğunu belirterek, “Benim gerçekten çok sevdiğim çok saygı duyduğum bir insandır. Kendisi ile aramızda çok iyi ilişkilerimiz var. İnşallah cezaevine tekrar gidip ceza çekmek zorunda kalmaz. Tüm dileklerim bu yönde. Ömrü yettiği kadar Fenerbahçe başkanı olarak kalmasını isterim" dedi.

“DÜNYA KUPASI’NDA TAKIM ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Brezilya’da güzel bir dünya kupası geçeceğini düşündüğünü belirten Sow, “Dünya Kupası’na katılacak takım arkadaşlarıma gerçekten gönülden başarılar diliyorum. Dünya Kupası’nda Bruno, Kuyt, Webo, Emenike bu arkadaşlarım umarım en iyisini ortaya koyarlar” ifadelerini kullandı.

“HERKESİN GELECEĞİNİ SADECE ALLAH BİLİR”

Kendisi ile ilgili basında yer alan transfer iddialarını ile ilgili olarak ise Sow, "Göreceğiz. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Şu anda Fenerbahçe ile kontratım var biliyorsunuz. Benim geleceğimi burada olan herkesin geleceğini sadece Allah bilir. Sezon sonu geldiğin göreceğiz bakalım benimle ilgili neler olacak” diye konuştu.

“ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRDİM”

Basın mensuplarının Gol krallığı kazanmak istiyor musun? sorusuna ise Sow, "Neden olmasın. Gol krallığını kim istemez ki. Fakat şu an önümde benden daha fazla gol atan birkaç oyuncu var. Onların bana nazaran daha büyük avantajları var. Ben merkez forvet oyuncusu olarak oynamıyorum. Sol kanatta oynuyorum. Sol kanatta oynayan bir oyuncu olarak 14 gol atmak ligde gerçekten önemli bir başarı. O yüzden gol kralı olmasam da gerçekten iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

“DİNİMİ ÖZGÜRCE YAŞADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Sow, güzel bir ülkede yaşadığını ve özgürce dinini yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Fransa’ya göre kıyasladığımda beni çok mutlu eden bir durum bu. Camiye istediğimiz zaman gidebiliyoruz. Ezan sesini her yerde duyabiliyoruz. Her yerde cami var. Golden sonra da Emre ile birlikte böyle bir sevinç gösterisi yaptık. Bu tamamen Allah’a şükür etmek amacıyla yapıldı. Biz bize bu golleri nasip eden Allah’ın önünde secde yaptık” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Aziz Yıldırım Moussa Sow Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title