Haberler

Fenerbahçe'de Diego, Galatasaray Maçında Yok

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, sakatlığı yüzde yüz olarak geçmeyen Diego Ribas'ı Galatasaray maçında oynatmama kararı aldı.

Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Fenerbahçe'de Diego Ribas ile ilgili son kararı Teknik Direktör İsmail Kartal verdi.

DIEGO, DERBİDE YOK

Milliyet'in haberine göre; Süper Kupa maçı öncesi hem lisansı çıkarılamayan hem de sakatlığı yüzde yüz olarak geçmeyen Brezilyalı oyuncu pazartesi günü sahaya çıkmayacak. Teknik Direktör İsmail Kartal, Diego'yu Manisa'ya da götürmeme kararı aldı.

HEM LİSANSI ÇIKMADI HEM SAKAT

Kartal'ın bu kararı almasında hem Diego'nun lisansının çıkmaması hem de oyuncunun fiziki olarak hazır olmaması yatıyor. İsmail Kartal, Diego'dan eksiklerini kapatması için bireysel çalışmalarını İstanbul'da sürdürmesini istedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

KADIKÖYLÜ:

Aramıza hoşgeldin en son şikeci DIEGO:)

10
16
yanıtYanıtla
DIEGO CARDOZO:

OYNASA DA OYNAMASA DA FARK ETMEZ, GS VURUR KIRBACI GEÇER. .

9
16
yanıtYanıtla
Ellogo:

fenerbahce ismail kartal ile her maca teknik direktörsüz cikacaktir, fenerbahcenin basinda hoca falan yok, aziz yildirim fenerbahcenin teknik direktörüdür. . bir fenerbahceli olarak benim bakis acim bu

9
7
yanıtYanıtla
SAMET:

süper haber tebrikler , hakemler doğru yönetsinler FB her takıma yenilir , avrupayı saymıyorum başarı 0 '' başarı kupa kazanmaktır , şerefli ikincilikler gazoz kapağı''

5
10
yanıtYanıtla
Ellogo:

kariyeri olmayan ismail kartalin bir kurusluk faydasi olmaz bize, bir takimin yarisi teknik direktördür, teknik direktör demek otoritedir, aziz yildirim gibi bir baskana sahip olmakta rezilligin ta kendisidir

8
6
yanıtYanıtla
haydar:

tek transfer yaptılar oda oynamıyor hep aynı futbolcuları görmekten bıktık artık biraz transfer yapın yahu

7
6
yanıtYanıtla
şikespor:

Lisansını çıkartamadık demiyorlar geçin o ayakları.

10
3
yanıtYanıtla
murat doğan:

o bizim büyüklüğümüz kardeş . . sen öyle yorumlarsın bende derimki biz diogosuzda hallederiz sürekli yapığımız gibi incitmeden sıkmasın yeter sıkarsa kendi canı acır:)))

6
1
yanıtYanıtla
asprilla..:

la düdük . . adam bi maç için ayağından mı olsun bir maç oynasa beş maç oynayamicak o zaman maç başı aldığı parayı sen mi vericeksin. . :)

5
1
yanıtYanıtla
DIEGO CARDOZO:

Diego''ya lisans çıkarıp oynatamayacaksanız, Trabzon''a verin oynatsınlar. Adamlar ne de olsa Avrupa''da oynuyorlar. . Şikeci fener Cardozo''yu da alamamıştı, daha doğrusu oyuncu şikeden dolayı gelmedi fenere:)

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title