Haberler

Fenerbahçeli Aziz Ceylan, Altay'da

Altay, ara transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'nin genç golcüsü Aziz Ceylan'ı kiralık olarak renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Altay, ara transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'nin genç golcüsü Aziz Ceylan'ı renklerine bağladı.

KARTAL, ONDAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

İsmail Kartal'ın bun sezon kupa maçlarında şans verdiği ve gelecek vaad eden genç golcü Aziz Ceylan, tecrübe kazansın diye Altay'a transfer oldu.

7 FUTBOLCUYLA ANLAŞTILAR

Altay ara transfer döneminin son gününde 7 oyuncuyla anlaştı. Fenerbahçe'den forvet Aziz Ceylan'ı kiralık olarak kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Aydınspor 1923'ten sol bek Hayrullah Çelik'le 2.5 yıllık, Adanaspor'dan kaleci Evren Özyiğit ve Boluspor'dan golcü Ahmet Kulabaş'la 1'er yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

GELECEĞE DÖNÜK TRANSFERLER

Altay, ayrıca geleceğe dönük transfer olarak Karşıyaka'dan orta saha oyuncusu Fatih Üsküplü, Göztepe'den kaleci Doğancan Demirci ve santrfor Kubilay Baktır'la 4.5 yıllığına el sıkıştı.

İzmir ekibi daha önce anlaştığı Ferit Cömert, Bilal Turgut ve Gökhan Çakır'la birlikte devre arasında 10 takviye yapmış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Aziz Ceylan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

İZMİRLİ:

BÜYÜK ALTAY''A HOŞ GELDİN İNŞALLAH HEM KENDİNİ HEM ALTAYI YÜKSELTİRSİN. . .

2
3
yanıtYanıtla
baks bani:

hani fener transfer yapacaktı nerde

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title