Haberler

Fenerbahçeli Alper Potuk: "İkinci Yarıda Gerekeni Yaptık ve Önemli Bir 3 Puan Aldık"

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Zorya Luhansk'ı 2-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Zor bir maç olacağını bildiklerini ifade eden Alper, "Rakibimiz iyi kapandı. Kaptığı toplarla da hızlı ve iyi atağa çıktılar. Biz ise maça istediğimiz gibi başlayamadılar. Devreye 0-0 girdik. İçeride tempoyu artırmamız ve maçı kazanmamız gerektiğini konuştuk. İkinci yarıda gerekeni yaptık ve önemli bir 3 puan aldık" diye konuştu.

Fenerbahçe armasını hem Türkiye'de hem Avrupa'da en iyi yere getirmek için ellerinden gelen bütün mücadeleyi sergileyeceklerini de dile getiren Potuk, Teknik Direktör Dick Advocaat'ın verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

Tecrübeli oyuncu, "İlk geldiğinde hocamız beni kanatlarda kullanıyordu. Sonra Grasshoppers maçında orta sahaya çekmişti. Ondan sonra orta sahada kullanmaya başladı. Hocamız, konuştuğumuzda orta alanda daha verimli olduğumuzu söylüyor. Nerede oynarsan oynayayım elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışıyorum" dedi.

UĞUR DEMİRKIRDI - HAKAN TARHAN - MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alper Potuk Luhansk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title