Haberler

Fenerbahçeli Alper, Aziz Üstel'i Savcılığa Şikayet Etti

Güncelleme:

Fenerbahçeli Alper Potuk, kendisine maymun benzetmesi yapan Galatasaray'ın eski yöneticisi Aziz Üstel hakkında savcılığı şikayette bulundu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Alper Potuk, bir radyo programında kendisine "Maymun" benzetmesi yapan Galatasaray'ın eski yöneticisi Aziz Üstel'i affetmedi. Milli futbolcu Galatasaray'ın eski yöneticisinin özür talebini de reddetti.

ALPER'E "MAYMUN" DEMİŞTİ

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçeli Alper Potuk geçen sezon oynanan Galatasaray maçı öncesi "Şampiyon olursak TT Arena'da saçlarımı keseceğim" açıklamasıyla dikkat çekmiş, G.Saray'ın eski yöneticisi Aziz Üstel ise katıldığı bir radyo programında "Saçlarını kestirsin iyice maymuna dönsün" yorumu yapmıştı.

ŞİKAYET BAŞVURUSUNDA BULUNDU

F.Bahçe Kulübü bu olayın ardından Üstel'i mahkemeye vermişti. Alper de Üstel'in peşini bırakmadı. Savcılığa; hakarete uğradığı, onur, şeref ve saygınlığının rencide edildiği gerekçesiyle şikayet dilekçesi veren Potuk, Üstel hakkında soruşturma başlatılmasını sağladı.

"ÜÇ KEZ ÖZÜR DİLEDİM BİR DAHA ÖZÜR DİLERİM "

Savcılık Aziz Üstel'i ifade vermeye çağırdı. Üstel savcılık ifadesinde kimseye hakaret etmediğini, Potuk'a saçını kestirme şekli sebebiyle şaka yaptığını fakat onun yanlış anladığını ileri sürdü. Potuk'tan üç kez özür dilediğini bir kez daha özür dilemek istediğini kaydeden Üstel uzlaşmak istediğini de savcıya bildirdi. Fakat Alper Potuk bu teklifi geri çevirdi. Üstel, ilerleyen günlerde hakaret suçu kapsamında Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Alper Potuk Fenerbahçe Aziz Üstel Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

çirkin kral:

şikeciler alışmış paraya al gülüm ver gülüm aç gözlü fb liler

12
23
yanıtYanıtla
FbmobilWeb@haberler.com:

Agzindan cikana dikkat edeceksin bizim cocuklar adami ?? eder her gördügün yerde özür dilersin öyle bu arada yorum stan cinconlular akilli olun kardinizda kocaniz var

23
12
yanıtYanıtla
bahususMobil-ANDROID:

Hakikaten benziyor ha saka maka

11
22
yanıtYanıtla
metinn:

fb klubu ne hakla bir gs yandasini mahkemeye verebiliyor kendilerinin bi zmaanlar tuncay isimli oyuncualri tiribunde bi baba hindi yi cektiriken pek hsolarina gidiyrodu da hemde latife olarka denen maymuna benzer sahada lafina cok bozlumuslar anlamak zoor vah vah affetmemiis mafoldu adamcagizda simdiiii pöööööh

7
21
yanıtYanıtla
Muhtar:

Hangi onur?

12
14
yanıtYanıtla
mustafa:

sende olmayan onur!!!

yanıt16
yanıt5
mustafa:

sende olmayan onur!!!

16
5
caferMobil-ANDROID:

alacağı parayla estetik olacak herhalde...

8
5
yanıtYanıtla
Bo:

Bu adam Türk bu benzemiyor ama Arda ''Roman'' ve ''Bekir Irgum'' mu ne onlar benziyor. . gibi?

1
1
yanıtYanıtla
SelimMobil-IOS:

Alper Aziz üstelik maymuna çevirmiş 4 kere özür diletip Adam'ı maymuna çevirmiş zaten fenerde 6sarayı maymuna çevirmişti

1
0
yanıtYanıtla
VELİ:

FOTOĞRAFTAKİ TİPE BAKIP TA NE DENEBİLİR BAŞKA?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title