Haberler

Fenerbahçe Yönetimi, Advocaat'a "Futbolun Obradovic'i" Benzetmesini Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri, Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat için "Futbolun Obradovic'i" benzetmesini yaptı.

Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da alınan galibiyetler Fenerbahçe'de mutluluk yaratırken, Advocaat'a övgüler de artıyor. Fenerbahçe Yönetim kurulu üyeleri, "Herkes futbolun Obradovic'ini bulamadığımızı söylüyordu. İşte Advocaat, bir çok açıdan Obradovic'e benziyor" dedi. Sırp teknik adamın iş ahlakının ve oyuncular ile iletişiminin Advocaat'ta da olduğunu belirten yönetim kurulu üyeleri "Keşke Advocaat, Haziran ayından itibaren bizimle olsaydı" dedi.

OBRADOVİC

1- Çok sert ve disiplinli. Koyduğu kurallardan asla taviz vermiyor. 2- Maçlar ve antrenmanlar dışında oyuncuları için bir baba gibi. 3- Basketbola bir çok sistem ve yenilik kattı. Avrupa'nın en iyisi. 4- Ekip çalışmasına önem veriyor. Yardımcılarının kendisi ile tartışmasını istiyor. 5- Basın toplantılarını bazen oyuncularına mesaj verme yeri olarak kullanıyor. Kimden neler istediğini açıkça ifade ediyor.

ADVOCAAT

1- Antrenmanlarda ve soyunma odasında çok sert ve tavizsiz. 2- Saha dışında babacan tavırlı ve birebir iletişimle oyuncularını maçlara motive ediyor. 3- Futbol bilgisi ile Avrupa'nın önemli isimlerinden biri. 4-3-3'ü en iyi uygulayan isim. 4- Teknik ekibiyle sürekli iletişim halinde. Onlara güven duyduğunu her fırsatta gösteriyor. 5- O da Obradoviç gibi basın toplantılarını oyuncularını motive etmek için kullanıyor.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title