Haberler

    Fenerbahçe'yi Trabzon'a Başkan Yıldırım Uğurladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak sarı-lacivertli futbolcuları Trabzon'a uğurladı.

    Kulüpten yapılan açıklamada, başkan Yıldırım'ın yanı sıra sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu ile kaleci Volkan Demirel'in de futbolcuları Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmeden, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden uğurladıkları belirtildi.

    Tesislere gelen Yıldırım ve Uslu ile karşılaşmada cezalı olduğu için oynayamayacak Volkan'ın, Trabzon'a gidecek futbolcularla teknik heyeti yalnız bırakmadıkları ifade edildi. Aziz Yıldırım'ın futbolcular ve teknik heyetle tek tek tokalaşarak moral verdiği kaydedildi.

    Bu arada Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı, futbolcuları sevgi gösterileri altında Trabzon'a yolcu etti.

    Öte yandan Trabzon'a gidecek kafilede sarı-lacivertli yöneticiler Serdar Erkan, Selim Kosif, Metin Doğan ve Yalçın Haker'in yer aldığı bildirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title