Haberler

Fenerbahçe'yi Reddeden Sercan Sararer, İkinci Lig'e Düştü

Güncelleme:

2013'te Fenerbahçe'nin teklifini reddeden Sercan Sararer 10 kat değer kaybetti, 2. Lig takımlarından Düsseldorf'a gitti.

2013'te Fenerbahçe'nin yaptığı transfer teklifini, "Bundesliga'da oynamak istiyorum" diyerek geri çeviren milli futbolcu Sercan Sararer, o günden bu yana 10 kat değer kaybetti ve Almanya 2. Ligi takımlarından Düsseldorf'a gitti.

Sercan Sararer, 1989'da maden işçisi Türk baba ile İspanyol annenin oğlu olarak Nürnberg'de doğdu. Greuther Fürth takımının alt yapısında yetişti. Fürth ile birlikte İkinci Lig'den Bundesliga'ya yükseldi. Bundesliga'daki performansıyla dikkatleri çekti. 2012 yılında Abdullah Avcı tarafından Türk Milli Takımı kadrosuna çağrıldı. 12 kez ay yıldızlı formayı giydi.

İSTANBUL'DA AZİZ YILDIRIM GÖRÜŞTÜ

Sercan Sararer ismi 2013 yılının Ocak ayında Fenerbahçe ile geçmeye başladı. Sarı lacivertli takımın o dönemdeki teknik direktörü Aykut Kocaman, Sercan'ı sol kanat için ısrarla istedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın davetiyle Sercan, babası ve menajeri Ocak 2013'te İstanbul'un yolunu tuttu. Görüşmeye Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman da katıldı.

STUTTGART'TA 13 KEZ OYNAYABİLDİ

Sercan, yapılan pazarlıklar sonucu Fenerbahçe'nin teklifini "Bundesliga'da oynamak istiyorum" diyerek kabul etmedi. Almanya'ya geri döndü ve Stuttgart ile 2017 yılına kadar geçerli sözleşme imzaladı. Bu imza Sercan için pek de hayırlı olmadı. İki sezonda sadece 13 kez forma buldu. Stuttgart takımı bu sezon sonunda da kendisine kulüp bulmasını istedi.

2 yıl öncesine dek 5 milyon Euro piyasa değeri olan Sercan da İkinci Bundesliga takımlarından Düsseldorf ile 500 bin Euro'ya anlaştı.

2013'te Fenerbahçe yerine Suttgart'ı tercih eden Sercan'ın değeri böylelikle 10'da 1'e düştü. Stuttgart'ta tam bir hayal kırıklığı yaşayan Sercan, kulübünde oynayamayınca bu kez milli takıma da çağrılmaz oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Düsselldorf Fenerbahçe Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Admin:

Maradonaya sormuşlar feneri nasıl buluyorsun diye demişki oda kim galatasarayda futbolcumu.

17
9
yanıtYanıtla
tantalus:

fenerbahçe sonuçta alman liginin 3 lig takımı ayarında bir takım bişey olmaz

9
7
yanıtYanıtla
nevşehirli:

fb haberlerinde nekadar cinconlular var çok meralılar yazık

6
6
yanıtYanıtla
Eski akpliMobil-IOS:

İyi olmuş bu adama

5
5
yanıtYanıtla
Has Karadeniz:

İyi de zaten bizim lig alman 2. lig ile ancak eş değer olur. 1. lig leri adamların world class :D

5
4
yanıtYanıtla
Yilmaz:

Yani adam sirf fenere gelmedi diye ; ''''yerden yere vuruluyor'''' :) 2. lige dusmesi, sozde 10 kat deger kaybetmesi, kulubede oturmasi, Herseyin nedeni fenere evet dememesi. . Pes yanii. . Bu haberi yapan fenerbahceli galiab :)

8
0
yanıtYanıtla
Ümit karamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Insanlar gelecekleri için karar verirken geleceği önceden görebilselerdi o karari verirlermiydi

7
1
yanıtYanıtla
ali kosan:

o hiyarida orasi paklar ne zanediyor kendisini super star her halde

3
5
yanıtYanıtla
urfali:

siz oyle sanin almanyanin ikinci liki turkiyenin on takimina deyer seyirci coklu bir gencler birliyi seyircisne bakin birde duzeldoruf seyircsine ful

5
3
yanıtYanıtla
YAVRUKURT:

sanki fenere gelseydi barcelonaya gidecekti pöh !. . . . . . . . .

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title