Haberler

Fenerbahçe Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30'da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, kuvvet çalışması ile devam etti. Sonrasında 2 gruba ayrılan oyuncular, top kapma ve pas çalışmasının ardından tempolu koşu ile antrenmanı tamamladı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Hasan Hüseyin Akınay, Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde, takımdan ayrı yaptıkları çalışma ile antrenmanı tamamladı. Sağ omzunda ağrıları bulunan Berkaycan Değirmencioğlu ile izinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Erten Ersu, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını 5 Temmuz Cuma günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00'da başlayacak antrenman basına kapalı, saat 18.30'da başlayacak çalışmanın ise 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title