Haberler

Fenerbahçe Yeni Sezon Hazırlarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, bu sabah Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, bu sabah Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular ikişerli gruplar halinde laktat testinden geçti. Sarı-lacivertli oyuncular, testin ardından 30 dakikalık dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Hasan Hüseyin Akınay, laktat testine katılmayarak, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile birlikte çalıştı. İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz ile tedavisi devam eden Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Sarı-lacivertli genç oyunculardan Erten Ersu ve Berkay Değirmencioğlu ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını için bugün saat 14.00'te Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'ne hareket ederek sezon hazırlıklarını burada devam ettirecek. İlk antrenman bugün saat 19.00'da basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title