Haberler

    Fenerbahçe'ye Sezon Başında Transfer Edilen Diego Ribas'a Yeni Sezonu Bekleme Talimatı Verildi

    Brezilyalı futbolcunun oynamaması nedeniyle mutsuz olduğunu gören Aziz Yıldırım’ın, “Gelecek sezon takımda büyük değişiklikler olacak.

    Fenerbahçe’de Diego krizi, başkan Aziz Yıldırım’ın Brezilyalı futbolcuyla yaptığı görüşme sonrasında çözülürken, görüşmelerin detayları da ortaya çıktı. Yıldırım’ın yıldız futbolcuya sabır tavsiyesinde bulunduğu ifade edildi.

    Başkan Aziz Yıldırım, kulübe çekilen ihtarnamenin gerekçelerini öğrenmek istedi. Bu işin arkasında olan kişi, baba Ribas’a ulaşıldı. O da bu durumun kulübe zarar vermesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti. Diego’nun oynamadığı için mutsuz olduğunu söyleyen Diego’nun babası, bunun da etkisiyle hukuki haklarını kullandıklarını söyledi. Bunun ardından da futbolcu, oynatılmaması ile ilgili sıkıntılarını paylaştı.

    Futbolcuyu dinleyen Başkan Yıldırım da yapıcı bir tavır sergileyerek Brezilyalı’dan sabırlı olmasını istedi. Uzun süre kendisini transfer etmek için uğraştığının altını çizen Yıldırım, beklentilerin büyük olduğunu belirterek, “Gelecek sezon takımda büyük değişiklikler olacak. Kendini mutlaka göstereceksin. 2 ay daha sabırlı ol” ifadelerini kullandığı belirtildi.

    Başkan Yıldırım’ın yapıcı tavrı ve kendisine güvenini dile getirmesinden dolayı oldukça mutlu olan Brezilyalı futbolcunun da keyfi yerine geldi.

    Borçlar ödendi


    Bu arada Diego’ya yapılan ödemenin ardından, takımdaki diğer futbolcuların maaş ve prim alacakları da hesaplarına yatırıldı. 1.5 aylık alacağı bulunan sarı-lacivertliler, dün itibariyle tüm maaşlarını ve primlerini almış oldu.

    Kaynak: Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (1)

    serse4ju:

    Bu adam kalsın iyi oynuyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title