Haberler

    Fenerbahçe'ye Savcılık Şoku

    Kazakistan maçından sonra gazetecilere yapılan saldırı ile ilgili savcılığa ifade veren Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’ya, prosedür gereği ‘akreditasyonsuz stada girdiği gerekçesiyle’ tedbir konuldu.

    Kazakistan maçından sonra yaşanan olaylarda ilginç kararlar da çıktı. Volkan Demirel’i, Emre Belözoğlu ile birlikte TT Arena’ya getiren Fenerbahçe Menajeri Hasan Çetinkaya da bu kararlardan nasibini aldı.

    Çetinkaya, stada geldiğinde kendisini TT Arena Stat Müdürü karşıladı. Volkan soyunma odasına giderken, Çetinkaya da Turgun’un odasına girdi. Ve maçın ikinci yarısını burada izledi. Karşılaşma bittikten yaklaşık 1 sonra da odadan ayrıldı.

    Dün olaylarla ilgili olarak savcılığa ifade veren Fenerbahçe İdari Menajeri’ne, prosedür gereği “Akreditasyonsuz stada girdiği gerekçesiyle” tedbir konuldu. Eğer bu tedbir kaldırılmazsa, Hasan Çetinkaya Bursaspor maçında sahada olamayacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Fenerbahçe Kazakistan Çetinkaya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title