Haberler

    Fenerbahçe'ye Moussa Sow Müjdesi

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Afrika kupasında bulunan Moussa Sow dün İstanbul'a dönerken, bu sabah yapılacak olan çalışmaya katılacağı bildirildi.

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Afrika kupasında bulunan Moussa Sow dün İstanbul'a dönerken, bu sabah yapılacak olan çalışmaya katılacağı bildirildi.

    Fenerbahçe'de Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın sakatlık durumu

    Beşiktaş mücadelesinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye bir müjdeli haberde sakat oyuncularından geldi.

    Uzun süredir takımdan ayrı bulunan Volkan Şen'in sakatlığının düzeldiği ve takımla çalışmalara başlayacak düzeye geldiği belirtilirken Ozan Tufan'ın ise Beşiktaş mücadelesine yetişmesinin muhtemel göründüğü belirtildi.

    Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş maçına nasıl bir 11'le ve kadroyla çıkacak?

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş ile hafta sonu Vodafone Arena'da oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçının kadrosunu yavaş yavaş şekillendirmeye başladı. Salih Uçan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği derbide Ozan Tufan'ın ise sahada olması bekleniyor.

    BEŞİKTAŞ'A KALABALIK ORTA SAHA FORMÜLÜ

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da oynadığı maçlardaki etkili hücum futbolundan dolayı orta sahayı sıkı tutmanın peşinde. Son taktik antrenmanda orta sahada Mehmet Topal, Josef de Souza ve Ozan Tufan'ı kullanan Hollandalı teknik adamın derbiye bu orta saha 3'lüsüyle çıkması bekleniyor.

    FORVETTE KİM OLACAK?

    Fenerbahçe'de, Beşiktaş derbisinde en fazla merak edilen konuların başında da forvette hangi futbolcunun görev yapacağı geliyor. Advocaat bu konuda henüz tam kararını vermedi. Moussa Sow (2 Şubat) tarihinden itibaren takıma katılacak ve son form grafiğine göre Van Persie ile Senegalli golcü arasında bir karar verecek.

    Moussa Sow'un Beşiktaş maçlarında attığı goller

    Moussa Sow'un Beşiktaş ile oynanan maçlarda sergilediği performans dikkat çekiyor. Süper Lig'de en fazla Beşiktaş'a karşı gol atan Senegalli oyuncu, siyah beyazlılara karşı forma giydiği 9 maçın 7'sinde gol attı. Bu karşılaşmalarda toplamda 8 gol kaydeden Moussa Sow'un Beşiktaş karşı gol attığı maçlar şu şekilde:

    2011-2012 SEZONU:

    Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş (Yobo, Sow)

    2012-2013 SEZONU:

    Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş (Sow, Gökhan Gönül 2)

    Beşiktaş 3-2 Fenerbahçe (Sow 2)

    2013-2014 SEZONU:

    Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş (Emenike, Sow, Kuyt)

    Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe (Sow)

    2014-2015 SEZONU:

    Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe (Emenike, Sow)

    2014-2015 SEZONU

    Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş (Sow)

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Moussa Sow Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title