Haberler

Fenerbahçe'ye İzmir'de Sessiz Karşılama

Ziraat Türkiye Kupası erteleme maçında bugün Altınordu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, İzmir’e geldi.

Ziraat Türkiye Kupası erteleme maçında bugün Altınordu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, İzmir'e geldi. Sarı-lacivertli kafileyi az sayıda taraftarın karşılaması dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nde 30 Aralık 2014'te oynanması gereken fakat şiddetli yağmur sonrası zeminin bozulması nedeniyle bugüne ertelenen karşılaşmada PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile karşılaşacak Fenerbahçe, İzmir'e geldi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda takımı karşılayan az sayıda sarı-lacivert taraftar, kaptan Emre Belözoğlu'na sevgi gösterilerinde bulunarak, hatıra fotoğrafı çektirdi ve forma imzalattı. Taraftarların yanı sıra güvenlik güçlerinin de Emre'ye ilgisi büyüktü. Belözoğlu'nu takım otobüsüne bineceği sırada çeviren yunus polis ekipleri de kaptanla fotoğraf çektirdi.

Sarı-lacivertliler, İzmir'e Antalya kampında bulunan oyuncuların tümüyle gelirken, kampa getirilmeyen genç oyuncular Aziz Ceylan ile Caner Koca ise İstanbul'dan gelerek Altınordu maçının kadrosuna dahil oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Altınordu İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title