Haberler

Fenerbahçe'ye Izmir'de Coşkulu Karşılama

Fenerbahçe'ye İzmir'de coşkulu karşılamaZiraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta karşılaşmasında bu akşam İzmir Atatürk Stadı'nda Menemen Belediyespor ile kozlarını paylaşacak Fenerbahçe, 17 kişilik kadrosuyla İzmir'e geldi.

Fenerbahçe'ye İzmir'de coşkulu karşılama

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta karşılaşmasında bu akşam İzmir Atatürk Stadı'nda Menemen Belediyespor ile kozlarını paylaşacak Fenerbahçe, 17 kişilik kadrosuyla İzmir'e geldi.

Sarı-lacivertlileri Adnan Menderes Havaalanı'nda yaklaşık 200 taraftar coşkuyla karşıladı. Meşaleler yakıp tezahüratlar yapan futbolseverler Teknik Direktör Dick Advocat'a çiçek verdi. Advocat, Van Persie, Sow, Kjaer, Mehmet Topal, Josef, Volkan Demirel, Hasan Ali, Şener, Volkan Şen ve Alper gibi as oyuncuları İstanbul'da bırakarak genç ağırlıklı bir kadroyu İzmir'e getirdi.

Altınordu'nun U11 ve U12 takımları da Fenerbahçe kafilesini karşılaşamak üzere havaalanına geldi Minik futbolcular Fenerbahçeli oyuncularına kuru incir hediye ederken, İzmir'den yetişen oyuncu Salih Uçan'la da hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçe'nin Menemen Belediyespor maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor Fabiano, Ertuğrul, Neustaedter, Skrtel, İsmail, Ozan, Salih, Ramazan, Stoch, Chahechouhe, Fernandao, Savaş, Yiğithan, Abdurrahman, Samed, Erdican.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Belediyespor Fenerbahçe İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title