Haberler

    Fenerbahçe'ye Hollandalı 10 Numara

    Fenerbahçe, bonservisi Chelsea'de olan ve PSV Eindhoven'da kiralık forma giyen Hollandalı oyuncu için çıkarma yapacak

    Mehmet Ekici'yle anlaşan Fenerbahçe, bonservisi Chelsea'de olan ve PSV Eindhoven'da kiralık forma giyen Hollandalı oyuncu Van Ginkel için İngiltere'ye çıkarma yapacak

    Mehmet Ekici ile gelecek sezon için anlaşan Fenerbahçe yönetimi, diğer ofansif orta saha konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler'de bu mevki için listenin ilk sırasında PSV Eindhoven'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea'de olan Van Ginkel var. Kiralama formülü üzerinde duran Kanarya, Hollandalı oyuncuyu kadrosuna katmak için İngiliz kulübüyle masaya oturacak.

    Öneri Advocaat'tan

    Sezon sonunda görevi bırakacak olan Advocaat, Van Ginkel için Başkan Aziz Yıldırım'a verdiği öneri raporunda, 'Topu ikinci bölgeden, üçüncü bölgeye hızlı bir şekilde taşıyabilen, set oyununda da pas merkezi olabilen bir isim' ifadesini kullandı. 24 yaşındaki oyuncu, orta alanda hem defansif hem de ofansif görev yapabiliyor. Hollandalı futbolcu, özellikle hava hâkimiyeti, sertliği ve başarılı frikikleriyle tanınıyor.

    3 takıma kiralandı

    İngiliz ekibi Chelsea'nin, 2013 yılında transfer ettiği Van Ginkel şu ana kadar Milan, Stoke City ve PSV Eindhoven olmak üzere 3 takıma kiralandı. Hollandalı oyuncu, sezon başında yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giymemişti. Sarı-lacivertliler, yeni teknik heyetin onay vermesi halinde bu transfer için harekete geçecek ve kapsamlı bir sağlık kontrolü sonrası Van Ginkel'e imza attıracak. (Sözcü)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Eindhoven Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title