Haberler

Fenerbahçe Yarın Topbaşı Yapacak

Güncelleme:

İsmail Kartal'ın yerine getirilen Portekizli çalıştırıcı ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak Fenerbahçe, yarın topbaşı yapacak.

Yeni sezona Portekizli teknik direktör Vitor Pereira idaresinde girecek olan sarı-lacivertli takım, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanacak.

11 TEMMUZ'DA İSTANBUL'A DÖNECEKLER

Milli takımlarda bulunan futbolcular ise takıma sonradan dahil olacak. Sarı-lacivertli takım 30 Haziran Salı günü ise Fenerbahçe Resort ve Sports Topuk Yaylası Tesisleri'ne geçerek yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürecek. Takım Topuk Yaylası'ndaki çalışmalarını 11 Temmuz Cumartesi günü sonlandırıp İstanbul'a geri dönecek.

ŞENER İMZALIYOR SIRADA FERNANDAO'DA

Yeni sezon için takıma takviye yapan Fenerbahçe'de Bursa spor'dan takıma dahil edilen Şener Özbayraklı için bugün saat 14.00'te imza töreni yapılacak. Şener 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. Sarı-lacivertli takımda sözleşmesi biten oyunculardan açılan boşlukla takviye çalışmaları devam ediyor. Simon Kjaer'in ardından takıma dahil edilen Şener'den sonra da yine Bursa spor'dan alınan Fernandao'nun imza atması ve Brezilyalı futbolcunun bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

TOPUK YAYLASI'NA İLGİ BÜYÜK

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon için bütün hazırlıklar tamamlandı.

Hazırlık kamplarını yapmak isteyen yerli ve yabancı spor kulüplerinden büyük ilgi gören Topuk Yaylası'nda geçtiğimiz yıldan çalışmalarını burada yapmak isteyen takımların rezervasyon yaptırdığı ve az bir yer kaldığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda iki sahası bulunan tesise ek olarak bir saha daha yapılarak gelen takımların çalışmalarını rahatça yapacağı ek yerler sağlandı. Sarı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı tesiste üç hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Topuk Yaylası İstanbul Kartal Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

fbmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

VAN Persia yıiii BEKLİYOruzzzzzzz

6
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

Bekle canim kirmizi kar yaginca Aziz sana alacakmis tepe tepe kullan

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title