Haberler

Fenerbahçe, Webo'yla 2 Yıl Daha Uzatacak

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, son haftalarda performansı sürekli yükselen 33 yaşındaki golcü Pierre Webo ile sözleşme yenileme kararı aldı.

YERİNİ GARANTİLEDİ

Attığı gollerle birçok maçta bu sezon takıma hayat veren Pierre Webo'nun en büyük hayali, futbol hayatını Fenerbahçe'de sürdürmekti. Buna rağmen sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kamerunlu yıldız ile yolların ayrılması bekleniyordu. Ancak tecrübeli oyuncu müthiş performansıyla takımda kalmayı neredeyse garantiledi.

2 YIL DAHA

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; teknik direktör İsmail Kartal'ın, yönetimden Webo'nun sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılması yönünde talepte bulunduğu, yönetimin de buna sıcak baktığı öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun takıma olan üst düzey katkısı, profesyonelliği ve Süper Lig'de gelecek sezon yabancı sayısının 14'e çıkması nedeniyle bu yönde karar alındığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Pierre Webo Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

ADEM DOĞAN:

YAŞ DEĞİL KATKI ÖNEMLİ . . O KADAR KAZMA GENC BEDAVADAN FORMA GİYERKEN WEBO YA YASLI DEMEK HAKSIZLIK. . .

8
3
yanıtYanıtla
Akademili Mobil-ANDROID:

Ayıp ya ne webosu artık aziz başkan kendine gel artık

6
3
yanıtYanıtla
haydar:

azizde para yok onun için eskilerle devam ediyor hemde senelerce 33 yaşındaki üstelik agır bir futbolcuyu forvet diye takımda tutuyor işte fener bu kafayla yönetiliyor söyleyin webo bire bir kimi geçmiş veya geçebilir bu aziz fenere gerçekten çok zarar veriyor

4
2
yanıtYanıtla
ali fbMobil-ANDROID:

Vebo kalsın ama Diego Ribasi oynatmak lazım. Son 4 hafta maçları aldikmi Şampiyonlar Ligi garanti gerisi geliyor

4
1
yanıtYanıtla
BSK:

zaten sampiyonlar ligine katilsada ön elemede eve gidecek alin semihi

2
2
yanıtYanıtla
............:

fenerin paralarını hep yönetim yiyor yoksa en kral oyuncuları alır fener o pislik yönetim derhal istifa etmeli

2
1
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Esas sorun fenerin tescilli şikeci olması. Kimsenin yüzüne bakamaz olduk. Adımız şikeci kaldı bu azizin yüzünden. Yeter artık Aziz Mahmut''u da al git. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title