Haberler

Fenerbahçe Volkan Şen'in Peşinde

Güncelleme:

Fenerbahçe, Şener ve Fernandao'nun ardından Volkan Şen'i de kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezona iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Sarı lacivertliler Nani için Manchester United kulübüyle görüşmelerini sürdürürken; bonservis pazarlığında sona yaklaşıldı.

CASILLAS'TAN HABER BEKLENİYOR

Sarı lacivertliler kaleci transferi için Casillas'tan gelecek habere göre yolunu çizecek. Olumsuz cevap halinde sırasıyla Ospina veya Mandanda'dan biri bitirilecek. Ancak Casillas'a birçok kulüp talip olmuş durumda. Bu adaylar içinde öne çıkan kulüp ise Tottenham. Fenerbahçe İspanyol kaleciden henüz olumlu bir cevap alabilmiş değil.

HEDEFTE VOLKAN ŞEN VAR

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da oynayan Fernandão ile anlaşan ve Şener'i resmen transfer eden Sarı lacivertli kulüp bu transferler nedeniyle Bursa yönetiminin tepkisini çekmişti. Karşılıklı görüşen yöneticiler aradaki buzları eritti. Bunun üzerine Fenerbahçe listede bulunan Volkan Şen için de nabız yokluyor. Ancak Bursaspor yönetimi 2 oyuncunun ardından Volkan'ın da olası transferinin taraftardan tepki çekeceğinden endişe ediyor.

OBI MIKEL ELDEN KAÇTI

Fenerbahçe'nin listesindeki John Obi Mikel defteriyse kapanmak üzere. Nijeryalı orta saha oyuncusu Dubai'nin Al Ain kulübüyle prensip anlaşmasına vardı ve iş imzaya kaldı. Dubai ekibi Chelsea ile görüşmelerini sürdürüyor. Transferin uzama sebebiyse Chelsea'nın Obi Mikel'i takımda tutmak istemesi. Nijeryalı oyuncuysa düzenli forma şansı bulamadığı için ayrılmak istiyor.

EN YAKIN İSİM LUIZ ADRIANO

Fenerbahçe stoper transferi için düşündüğü Maicon Pereira için de Porto kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor. Santrafor bölgesine ses getirecek bir takviye planı yapan Sarı lacivertliler önce Tevez ile ilgilenmişti. Nani için Manchester United ile yapılan pazarlıklarda van Persie için de konuşuldu. Ancak Fenerbahçe için anlaşmaya en yakın görünen isim Shakhtar Donetsk'de forma giyen Luiz Adriano. Sarı lacivertliler Brezilyalı'nın transferinde önemli bir aşama kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Volkan Şen Fenerbahçe Luis Nani Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

gurbetci:

ben volkanin basarili olcagina inaniyorum yani tam fenerlik bu adam diego, volkan, stoch orta saha

2
2
yanıtYanıtla
NİĞDELİ TÜRK:

Alper''e döner yakında.

2
0
yanıtYanıtla
YAMAN:

alperin hali ortada oynayacağı takıma gitseydi şuan bu kafada ve performansta olmazdı.

0
2
yanıtYanıtla
reis:

bari bursayı toptan alın, işe yaramazları kiralarsınız. . . bu ne yaaa. . . volkan kimmm. . . seneye sercan gibi sıfıra düşer. . .

1
1
yanıtYanıtla
Karadenizli:

Volkan Şen kim ya!. . Bunun gibi adamlar oyun zekası olmayan, fiziki açıdan yetersiz oyuncular. Bunlar anca deli dana gibi koşarlar! Birde dünya para veriyorlar böyle adamlara. Git bir gelecek vadeden çalışkan bir oyuncu al az paraya, Fenerbahçe''de 2 sene disiplinli çalışsın oynasın, 5 tane Volkan Şen eder.

0
2
yanıtYanıtla
YAMAN:

fb ve gs nin kanında var. iyi bir takımı parçalamak. şuan ki görütüntü.

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet aslanMobil-IOS:

Gelse çok iyi olur

1
0
yanıtYanıtla
mesut:

Volkan büyük hedefleri olan bir takım için doğru tercih değil

1
0
yanıtYanıtla
krıtık:

fenerbehçe diye bi takım yoktu zaten şikebahçe vardı şimdi oldu ikinci bursa spor bu ne la 3 0 yenilince tüm bursa şikebahçeli oldu zaaaaaaaaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
salih can:

10 numara oyuncu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title