Haberler

    Fenerbahçe Üniversitesi Çalıştayı Başladı

    Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını, kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu yaptı.

    Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını, kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu yaptı. Şekip Mosturoğlu, açılış konuşmasında Aziz Yıldırım döneminde kulübe modern bir stat ve kalıcı eserler kazandırıldığını belirterek, "Başkanımız çok uzun bir süreden beri vakıf üniversitesi kurma düşüncesini 'en büyük hayali' olarak kamuoyu ile paylaşmaktadır. Başkanımız, bu düşüncesinin odağına, genelde tüm spor endüstrisine, özelde Fenerbahçe Spor Kulübüne hizmet verecek nitelikli insan yetiştirme amacı koymuştur. Bilimin spor alanına girmesi ile güçlü kulüp yapıları ortaya çıkacaktır" dedi.

    Mosturoğlu, Fenerbahçe Üniversitesinin bu noktadan hareketle ağırlıklı şekilde "tematik" bir üniversite olacağını da sözlerine ekledi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Şekip Mosturoğlu Aziz Yıldırım Faruk Ilgaz Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title