Haberler

Fenerbahçe Ülker Yeni Transferi Kostas Sloukas İçin İmza Töreni Düzenledi

Hakan TARHAN-İstanbul-DHA Fenerbahçe Ülker yeni transferi Kostas Sloukas, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen bir törenle resmi sözleşmeye imzayı attı.

Hakan TARHAN-İstanbul-DHA

Fenerbahçe Ülker yeni transferi Kostas Sloukas, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen bir törenle resmi sözleşmeye imzayı attı.

İmza töreninde düzenlenen basın toplantısında konuşan Sloukas, takım içinde her pozisyonda savaşacağını söyledi.

Kostas Sloukas için düzenlenen imza törenine Asbaşkan Ozan Balaban, Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Ülker Genel Menajer Yardımcısı ve Takım Menajeri Ömer Onan katıldı.

Yeni transferi Kostas Sloukas'ı takdim eden Ömer Onan, "Uzun zamandır takip ettiğimiz oyuncular vardı. Bunlardan biri de Sloukas'tı. Avrupa basketbolunu yakından takip edenler kendisini iyi tanıyor. Artık Fenerbahçe Ailesi'ne katıldı. Kendisine hoş geldin diyor uzun seneler çok büyük katlılar yapacağını düşünüyorum" dedi.

Törende söz alan ve soruları yanıtlayan Kostas Sloukas, "Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum, 25 yaşımda buraya gelmek benim için çok önemli bir adım oldu. Her maçta elimden gelenin yüzde yüzünü vereceğim. Olympiakos'u çok seviyordum ama kariyerim açısından bir adım atmak gerekiyordu. En büyük taraftarı olan Fenerbahçe'yi tercih ettim. Obradovic'in de büyük etkisi var. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Karar vermemdeki tek etken sadece adaptasyon konusunda yaşayacağım kolaylık değildi. Çok büyük bir kulübe geliyorum. En iyi oyunculara, en iyi antrenöre sahip. Müthiş bir taraftarı var. Olympiakos ile defteri kapatmıştım. Kariyerim açısından böyle bir karar aldım. Takım için elimden gelen her şeyi yapacağım, her pozisyonda savaşacağım, Takım her şeyin üzerindedir ve takımın başarısı için buradayım" ifadelerini kullandı.

Törende söz alan Maurizio Gherardini ise "Sloukas, Avrupa basketbolunda çok az örneği bulunan bir oyuncu; hem karakter hem yetenek açısından. Her takımın, bir parçasının olmasını isteyeceği türden bir oyuncu.Altyapılardan beri kendisini yakından takip ediyorum. Bizim ailemize katıldığı için kendisine hoş geldin diyorum" dedi.

Toplantıda Fenerbahçe Ülker'in transfer çalışmaları ve takım hakkında bilgiler veren Ömer Onan, eksikliklerini giderdiklerini belirterek, Sloukas'ın sahayı açma kabiliyetinde bir oyuncu olduğunu söyledi. "Takımı kurarken hocaya olabildiği kadar alternatifler sunmak istiyoruz" diyen Onan, hem 5 hem de 4 numara oynayabilecek çok yönlü ve tecrübeli bir oyuncu olan Pero Antic ile de anlaşmaya vardıklarını hatırlattı. "Euroleague çok geniş bir platform. Herkesten verim almamız lazım. Ortalama 7-8 oyuncunun her maçta size 7-8 sayı katkı vermesi lazım" diyen Onan, Bobby Dixon transferi hakkında ise "Dixon almak istediğimiz bir oyuncu. Ancak ufak tefek pürüzler var. Onları da hallettikten sonra 10-15 gün içerisinde son kararımızı vereceğiz" diye konuştu.

Törende konuşan Basketbol Şubesinden Sorumlu Asbaşkan Ozan Balaban, şubenin başına yeni atandığını hatırlatarak, "Benim işim çok kolay. Çok güzel bir sistem kurmuşlar. Fenerbahçe geçen sene bize Final Four gururu yaşatmış bir takım. O idamımız devam ediyor" dedi. Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin basketbola çok ciddi destek olduklarını belirten Balaban, "Fenerbahçe bu sene, geçen seneki kadar iddialı o nedenle bizim bu salonu daha fazla doldurmamızı gerekiyor. Kombinelerimiz satışa çıktı. Taraftarlarımızın salonu doldurup bizi desteklemelerini istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Ülker Kostas Sloukas Ömer Onan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title