Haberler

Fenerbahçe Ülker, Panathinaikos'a 91-73 Yenildi

Güncelleme:

Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Panathinaikos'a 91-73 yenildi ve ilk mağlubiyetini aldı.

Fenerbahçe Ülker Komşu'da kayıp... Sarı-lacivertli temsilcimiz, THY Euroleague C Grubu 3. maçında Panathinaikos'a erken boyun eğdiği maçta 91-73 mağlup oldu ve ilk mağlubiyetini aldı.

PANA, FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Oaka'daki maç Fenerbahçe Ülker adına iyi başlamadı. Diamantidis'in yön verdiği Pana hücumlarında Slaughter'ın dış, Batista'nın pota altından sayıları 21-10 yaptı ve Obradovic'e molayı aldırdı. Savunmada Panathinaikos'un önüne set çekemeyen temsilcimiz, hücumda da tutuk bir oyun sergileyince ilk çeyrek 31-19 ev sahibi takımın üstünlüğüyle noktalandı.

DİRENEMEDİK

Maça iyi başlamanın avantajıyla özgüveni yüksek bir oyun sergileyen Panathinaikos, Slaughter'ın durdurulamaz 3 sayılık performansı farkı basamak basamak tırmandırdı. Hücum disiplininde birebir tercihlere yönelen Fenerbahçe Ülker, istediği verimi bir türlü yakalayamadı. Yüksek yüzdeli şutlarına ara vermeyen Pana, 25'e kadar çıkardığı çeyreği de 59-36 önde kapatarak devreye epey rahat girdi.

FARK 30 SAYIYA KADAR ÇIKTI

Kabus üçüncü çeyrekte de devam etti. Pana'nın inanılması zor dış atış yüzdesiyle skor 70-40'a taşınınca Obradovic eski takımına karşı bir mola daha almak zorunda kaldı. Bu çeyrekte skor eşitlenmiş gibi görünse de (23-21) Fenerbahçeli oyuncuların parkede yansıttığı kabulleniş hareketlenmemize ve oyuna ortak olmamıza olanak vermedi: 82-57 (Üçüncü çeyrek sonucu)

SON ANLARDA YÜKLENDİK AMA...

Son on dakika rölanti tempoda oynanırken Fenerbahçe Ülker'in çabaları farkı 20'ye kadar indirdi. Çeyrekte 16-9 üstünlük kursak da Pana'nın sayı farkının eritmek mümkün olmadı ve karşılaşma 91-73 sona erdi.

Pana'da Slaughter 23, Batista 14, Fotsis 13 sayıyla galibiyetin mimarı olurken Fenerbahçe'de Bjelica 16, Vesely 13, Bogdanovic 19 sayı üretti.

Temsilcimiz gelecek hafta İstanbul'da Barcelona'yı konuk edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Ülker Ivan Obradovic Panathinaikos Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

bir dost:

iyi olmuş beter olsunlar

2
6
yanıtYanıtla
bio:

Bu basketbola bu kadar para harcayıpta başarılı olamamak akıl tutulması olsa gerek. . . . . En iyi basketçileri alsan da takım olamadıktan sonra bir işe yaramıyor. . . . . Takım ruhu yok. . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
AZIZ BAHÇE:

Başkan bir şeyler yapamamış mı?? (Futbolda olduğu gibi. . )

1
5
yanıtYanıtla
sinan:

DARISI BEŞİKTAŞ MAÇINA

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title