Haberler

Fenerbahçe Ülker Maçında Sahaya Girdi, "Beşiktaşlı'yım" İddiasında Bulundu

Trabzonspor Medical Park ile Fenerbahçe Ülker arasında dün Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan Türkiye Basketbol Ligi karşılaşmasında oyun alanına giren 17 yaşındaki U.B., sorgusundan sonra serbest bırakıldı.

Trabzon spor Medical Park ile Fenerbahçe Ülker arasında dün Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan Türkiye Basketbol Ligi karşılaşmasında oyun alanına giren 17 yaşındaki U.B., sorgusundan sonra serbest bırakıldı.

BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Karşılaşmanın ilk periyodunun bitmesine 2 dakika kala Fenerbahçe Ülker yedek kulübesinin önüne kadar ağzında sigarayla koşup el hareketi yapan U.B., özel güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek salon dışına çıkarıldı, daha sonra da Jandarma'ya teslim edildi. Jandarmadaki ifadesinde Sivaslı olduğunu, Trabzon'da oturduğunu belirten U.B., "Beşiktaş'ı tutuyorum. Ancak şike sürecinde Trabzon spor'a haksızlık yapıldığını düşündüğüm için bu eylemi gerçekleştirdim" iddiasında bulundu.

6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca hakkında işlem yapılan U.B., daha sonra serbest bırakıldı. U.B.'un dosyasının İl Spor Güvenlik Kurulu'na gönderildiği, ilk toplantıda 1 yıl süreyle spor sahalarına girmekten men cezası alabileceği belirtildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Ülker Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title