Haberler

    Fenerbahçe Ülker - Armani Milano (Canlı İzle)

    Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi Top 16 Turu F Grubu'ndaki 11. maçında İstanbul'da İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımıyla karşılaşacak.

    Ülker Sports Arena'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak. Ligde oynadığı son maçta deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımını 73-64 yenerek 8. galibiyetini elde eden sarı-lacivertli takım, İtalyan ekip karşısında gruptan çıkmayı garantileyebilmek için mücadele verecek. Grupta 3. haftada Oympiakos karşısında yaşadığı 74-68'lik yenilginin ardından üst üste 7 maçtan galibiyetlerle ayrılan sarı-lacivertli takım, seyircisi önündeki maçta galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

    Sakatlığı bulunan Zoric'in forma giyemeyeceği Fenerbahçe Ülker'de, Kenan Sipahi'nin durumuna maç saatinde karar verilecek. Grupta 10 maçta 3 galibiyeti bulunan EA7 Emporio Armani ise son maçında sahasında İspanya'nın Unicaja Malaga takımını 90-86 yendi. Fenerbahçe Ülker bu sezon rakibiyle yaptığı üç maçı 77-74, 80-74 ve 82-71'lik skorlarla kazanmıştı.

    MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

    Fenerbahçe Ülker'de Zoric iki hafta yok


    Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı'nda sakatlığı bulunan Luka Zoric'in, iki hafta takımdan uzak kalacağı açıklandı. Sağlık ekibinin kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre, kasığında sorunu olan Hırvat basketbolcunun, iki haftalık bir tedavi sürecinden sonra takımla çalışmalara başlaması öngörülüyor. Karın bölgesinde sakatlığı bulunan Kenan Sipahi'nin, 20 Mart Cuma günü Ülker Sports Arena'da EA7 Emporio Armani ile yapılacak maçta oynama durumuna ise karşılaşma öncesi yapılacak kontrollerde karar verilecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ülker Emporio Armani Armani Milano Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title