Haberler

Fenerbahçe Tur İçin Sahada

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında sahasında İskoçya temsilcisi Celtic’i ağırlayacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında sahasında İskoçya temsilcisi Celtic'i ağırlayacak. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmadan puan veya puanlarla sahadan ayrılması halinde 2. tura ismini yazdıracak.

Sarı-lacivertliler, bugün akşam UEFA Avrupa Lig'i A Grubu son maçında Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde İskoçya temsilcisi Celtic'i ağırlayacak. İlk maçta Celtic ile deplasmanda 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler son maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Fenerbahçe'de Celtic maçı öncesi 6 eksiği bulunuyor. Sakatlığı bulunan Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie'nin yanı sıra Volkan Şen, Raul Meireles ve genç oyuncu Hakan Çinemre kritik maçta forma giyemeyecek.

Ayrıca sarı-lacivertlilerin deplasmanda oynadığı Molde maçında gördükleri sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Simon Kjaer ile Luis Nani de Celtic karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacaklar.

MARKOVİC 6 MAÇ SONRA 11'DE

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan kiraladığı Sırp futbolcu Lazar Markovic, 6 maç sonra ilk 11'de forma şansı buldu. En son Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki Osmanlıspor maçında 11'de sahaya çıkan Markovic, bu karşılaşmada sakatlık yaşadı. Sakatlığından dolayı takımının ligde ve Avrupa'da oynadığı 4 maçı kaçıran Markovic, son iki lig karşılaşmasında ise yedek kulübesinden oyuna dahil oldu. Sırp futbolcu, Celtic karşısında Nani ve Volkan Şen'in yokluğunda 11'deki formasına kavuştu.

BA 7 MAÇ SONRA 11'DE

Sarı-lacivertlilerin Senegalli stoperi Ba ise 7 maç sonra forma şansı buldu. Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray derbisinden sonra sakatlanan Ba, daha sonra formasını Bruno Alves'e kaptırmıştı. Ligde ve Avrupa'da oynanan son 7 maçta formasına uzak kalan Ba, 1,5 ay sonra cezalı Kjaer'in yerine forma giyecek.

YEDEK KULÜBESİNDE İKİ GENÇ

Sarı-lacivertli ekipte sakat ve cezalı futbolcuların bulunması nedeniyle teknik direktör Pereira, yedek kulübesini kurmakta zorlandı. Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie, Luis Nani, Raul Meireles, Volkan Şen, Kjaer ve Hakan Çinemre'nin yokluğunda yedek kulübesine genç takımdan 2 futbolcu dahil edildi. 21 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen Uygar Mert Zeybek'in yanı sıra 19 yaşındaki Ramazan Civelek, Celtic maçının kadrosuna yer aldı.

Mehmet Topuz ise UEFA listesinde olmamasından dolayı kadroya giremedi.

VAN HOOİJDONK MAÇI İZLEMEYE GELDİ

Sarı-lacivertli formayı 2003-2005 yılları arası giyen ve iki şampiyonluk yaşayan eski Hollandalı futbolcu Pierre van Hooijdonk, karşılaşmayı stattan takip etti. Bir dönem Celtic'de oynayan Van Hooijdonk'a sarı-lacivertli taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

YÖNETİCİLER YEMEKTE BULUŞTU

Fenerbahçe Kulübü karşılaşma öncesinde, İskoç kulübünün yetkilileriyle yemekte bir araya geldi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki yemeğe sarı-lacivertli kulüp adına başkan vekili Mithat Yenigün, genel sekreter Mahmut Uslu ile asbaşkanlardan Ozan Balaban ve Şekip Mosturoğlu katıldı. Mithat Yenigün yemekte Celtic Kulübü Başkanı Ian Bankier'e bir plaket hediye etti.

TARAFTARLARDAN CANER ERKİN'E ÇİÇEK

UEFA Avrupa Lig'i A Grubu son maçında kendi evinde oynayacağı Celtic maçı öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar, Caner Erkin'e çiçek verdi. Taraftarlar ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcuları tek tek tribüne çağırdı. Bir grup taraftar Caner Erkin'e tribüne çağırarak çiçek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Volkan Şen Luis Nani Celtic Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title