Haberler

Fenerbahçe - Torku Konyaspor Maçından Notlar

Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın, İstanbul-DHA

Fenerbahçe ile Torku Konyaspor 29'uncu randevusuna Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde çıktı. Saat 17.00'de başlayan mücadelede Ali Palabıyık düdük çaldı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Fevzi Demirhan üstleniyor.

Daha önce ligdeki 14 maçta İstanbul'da oynanan tüm maçları kazanan Fenerbahçe, 46 gol atarken 11 gol yedi.

FENERBAHÇE'DE 3 TRİBÜN DERBİ MAÇTAKİ TARAFTARLARA KAPALI Spor Toto

Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta yaşanan olaylar sonucunda sarı-lacivertli takımın 3 tribünü derbi maçta yer alan taraftarlara kapandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun Migros, Okul Açık ve Fenerium Tribünleri'ni kapsayan engellemesi Torku Konyaspor mücadelesine denk geldi ve sarı-lacivertli takıma gönül veren bir çok kombineli seyirci müsabakada bilet değişimine gitti. Kombine sahipleri yerine devir yaptıkları kişiler tribüne girdi.

TORKU KONYASPOR'DA 2 EKSİK

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Torku Konyaspor'da 2 eksik oyuncu var. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Kaya Tarakçı ile Sissoko görev alamayan isimler oldu.

YASAKLI 5 GAZETECİDEN 1'İ TORKU KONYASPOR MAÇINA ALINMADI

Fenervbahçe'nin Ajax ile oynadığı mücadeleye alınmayan 5 gazeteciden 1'i Torku Konyaspor maçına da alınmadı.Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) dün yaptığı ziyaret sonrası Ajax maçına alınmayan Star Gazetesi muhabiri Aygün Özipek, Hürriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar, Sabah Gazetesi muhabiri Volkan Demir, Fotomaç Gazetesi muhabiri Emre Bol, Habertürk Gazetesi Muhabiri Ahmet Selim Kul'un yasağının kalktığı duyurulmuştu. Ancak sarı-lacivertli takımın Torku Konyaspor ile oynadığı mücadeleye Hürriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar TSYD üyesi olmadığı gerekçesiyle alınmadı, diğer isimler ise görev yerlerine geçebildi.

NANİ YEDEK KALDI

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, Luis Nani'yi yedek soyundurdu. Bu sezon ilk defa yedek soyunan Nani, Osmanlıspor ile oynanan mücadelede ise kadroya alınmamıştı. Hafta içi oynanan Ajax maçında ilk 11'de başlayan Nani, Torku Konyaspor maçında yedek soyunarak forma şansı bekleyecek.

FENERBAHÇE'DE ÇİFTE FORVET

Portekizli çalıştırıcı, öğrencilerini 4 maç sonra çift forvet ile sahaya sürdü. Van Persie - Fernandao en son 8'inci hafta oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Sonrasında oynanan Ajax, Galatasaray ve Osmanlıspor mücadelelerinde Pereira birini tercih etmişti. Brezilyalı forvet Fernandao ise 4 maç sonra ilk 11'de kendine yer bulabildi.

SARI-LACİVERTLİ TAKIMDA 4 EKSİK

Sarı-lacivertli ekip, Torku Konyspor mücadelesine 4 eksikle çıktı. Ameliyat olan Caner Erkin ile sakatlıkları devam eden Fabiano Ribeiro, Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic bu maçta yer alamayan isimler oldu.

11'ler şu şekilde:

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet, Josef, Diego, Alper, Van Persie, Fernandao.

Torku Konyaspor: Serkan, Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Uğur, Traore, Meha, Holmen, Ömer.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Mustafa Akın Fenerbahçe İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title