Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: "Bir 90 Dakikaya Daha İhtiyacımız Var"

Prag / DHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, golsüz eşitlikle tamamlanan Sparta Prag karşısında limitte bir karşılaşma oynadıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Pereira, ilk olarak oynayacakları bir 90 dakikanın daha önemine değindi. İptal edilen Olympique Lyon maçının kendileri için önemli bir maç olacağını söyleyen Pereira, "Bu maç bizim için önem teşkil eden bir karşılaşmaydı ama maalesef o maçı yapamadık. Bir 90 dakika daha olacaktı cebimizde. Bugün yarıdan fazla oyuncumuzun ilk defa 90 dakika oynayabilecek durumda olduğu bir karşılaşmaya çıktık bu sezon öncesi hazırlık dönemimizde. Bir 90 dakikaya daha ihtiyacımız var. Şu anda bir 90 dakika daha yapabilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Ardından karşılaşmayı değerlendiren Pereira, "Dışarıda kalan oyuncularımız döndüğünde farklı çözümler üreteceğiz ama bu akşam limitte bir karşılaşma oynadık. İlk yarıdaki oyunumuzu beğendim. Sağlam bir görüntü sergiledik. Kendi dinamiğini ortaya koyma konusunda rakibe izin vermedik. İkinci yarıda 4'lü savunmaya döndük, zorlandık. İkinci yarı bizim için ilk yarıya kıyasla daha zordu. Diğer oyuncularımız da döndüğünde daha farklı seçenekler olacak elimizde. İlk yarı daha iyi olan kısımdı bizim için. 1 hafta daha var kendimizi hem fizik açısından hem de çalıştığımız başka noktaları geliştirme anlamında. O maça kadar hazır olacağız" ifadelerini kullandı.

ERTUĞRUL TAŞKIRAN: "TAKIM OLARAK HAZIRIZ"

Kaleci Ertuğrul Taşkıran ise, Sparta Prag karşısında zorlu bir maç oynadıklarını söyledi. Yeni bir sistem denediklerini ve takım olarak hazır olduklarını belirten Ertuğrul, Monaco karşısında iyi sonuçlar alıp iyi geçirdikleri kamp dönemini taçlandırmak istediklerini ifade etti.

Sparta Prag karşısında zorlu bir maç oynadıklarını ve rakibin agresif oynadığını söyleyen Ertuğrul, "Önümüzde iki önemli maç var. Takım olarak hazırız. Yeni bir sistem deniyoruz. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. İnşallah iyi sonuçlar alıp iyi geçirdiğimiz kamp dönemini taçlandırmak istiyoruz" dedi.

"Hazır hissetmemden daha önemlisi sahada verdiğim mesaj" diyerek sözlerini sürdüren başarılı file bekçisi, "Her zaman hazırım. Önemli olan bu şansı yakalayabilmemdi. Monaco karşısında eğer ben oynarsam takımım ve camiam için elimden geleni yapacağım. Önemli olan o maçları kazanmamız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Taşkıran Sparta Prag Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title