Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal

Maçın ardından- Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: "İkinci yarı iyi futbol, iyi mücadele ve farklı bir galibiyet elde ettik"- "Selçuk Şahin gibi oyunculara sahip çıkmalıyız" Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, ikinci yarı iyi futbol ve iyi mücadele ile farklı bir galibiyet elde ettiklerini bildirdi.

Maçın ardından- Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: "İkinci yarı iyi futbol, iyi mücadele ve farklı bir galibiyet elde ettik"- "Selçuk Şahin gibi oyunculara sahip çıkmalıyız" Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, ikinci yarı iyi futbol ve iyi mücadele ile farklı bir galibiyet elde ettiklerini bildirdi.Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça hafta başından itibaren iyi hazırlandıklarını söyledi.Rize'de yaptıkları kupa maçında bazı oyuncularını dinlendirip riske atmadıklarını ifade eden Kartal, maça iyi başlayıp hemen gol bulduklarını belirtti.Golden sonra zaman zaman duraksadıklarını ve rakiplerine birkaç pozisyon verdiklerini anlatan Kartal, şöyle konuştu: "Verdiğimiz pozisyonlar benim hiç istemediğim şeydi ama ikinci yarıya iyi başladık. 1 değişiklikle de taktiksel anlamda da oyunun kontrolünü ele aldık. İkinci yarının başından sonuna kadar ard arda gelen goller istediğimiz bir galibiyeti getirdi. Sonuç olarak 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçtan önce yaptığım röportajda da bu yarışta bazen iyi oynamadan da kazanabilmemiz gerekebilir demiştim. Neticede bizim için puan önemli demiştim. Bunları konuştuk ama ikinci yarı iyi futbol, iyi mücadele ve farklı bir galibiyet elde ettik. 3 puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz."Kartal, bir soru üzerine "24 kişilik bir kadromuz var. Her oyuncu oynayabilir ve oyundan çıkabilir. İkinci yarı taktiksel olarak rakibin yaptığı hamlelere göre yapılan değişiklikler strateji ürettik. Bu da farklı galibiyeti getirdi" dedi.Selçuk Şahin ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Kartal, Selçuk gibi oyunculara sahip çıkılması gerektiğini kaydetti. ......

Kaynak: AA / Spor

İsmail Kartal Gaziantepspor Selçuk Şahin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title