Haberler

Fenerbahçe Stadı'nın Adı Değişti

Güncelleme:

Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

Transfer şampiyonu Fenerbahçe Kulübü'nün Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni ismi belli oldu.

İŞTE YENİ ADI

Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

90 MİLYON DOLAR

Fenerbahçe Kulübü, Yıldız Holding ile yapılan 10 yıllık anlaşmadan toplam 90 milyon dolar kazanacak. Bu anlaşma ile yaklaşık 15 yıldır Şükrü Saracoğlu olan stadyumun ismi Ülker Stadyumu olarak değişmiş oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Yıldız Holding Spor Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

BÜSKİVİ DENİNCE AKLA, ETİ ETİ ETİ GELİR:

ŞİKE YAPTIĞI MAHKEMECE SABİT OLAN KULÜBE DESTEK VERENLERE DESTEK YOK :))

6
24
yanıtYanıtla
ATATÜRKMobil-ANDROID:

Fener rum takımıdır ülker de İsrail markasıdır Şükrü Saraçoğlu da Atatürk düşmanıdır.

6
16
yanıtYanıtla
kahrolsun pkk:

Ne alaka birakin bu sacmaliklari ben de Galatasarayliyim bunada kesin ongorusun vardir Sporda politika ve Siyasete hayir.

yanıt4
yanıt1
Sen önce tarihi bi araştır. 6saray:

OBJEKTİF

yanıt4
yanıt4
yazık valla yazık:

bu kadar destek sekiztaş ile galatasaraya verilseydi şu an onlar bambaşka yerdeydi. . . git artık aziz defol git, senın yuzunden fenerli olmaktan utanıyorum

6
6
yanıtYanıtla
halinize gulen adamMobil-ANDROID:

ne cekemez adamlarsiniz yaw vallahi orta yerinizden catlayacaksiniz fenerbahcenin uzerine oynana oyunlari sokaktaki 5 yasinda cocuk biliyor siz koca essekler 5 yasindaki cocugun beyni kadar beyin yok nokta.

7
3
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

EEEE napalım karşımızdaki senin gibi balık hafızalı tescilli ŞİKECİLER olunca 5yaşındaki çoçuğun beyni bile size büyük geliyo iki nokta Beyinsiz mahlukat

yanıt15
yanıt5
efe 85:

para için adını deyiştirib sata klüpden her şey beklenir

5
5
yanıtYanıtla
fenerli:

şike arena olsamıydı acaba

5
4
yanıtYanıtla
FENERİSTTTTTTTTTTTTTTTTT:

HATIR ŞİKESİ VE FUTBOLCU AYARTMA ŞİKESİ YAPTIKLARI İNSANLARIN VİCDANLARINCA ÇOK İYİ BİLİNEN CİNCON VE ONUN PİLOT TAKIMI HAMSİSPORA SPONSOR OLANLARA ASLA DESTEK YOK. . NOKTA

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title