Haberler

Fenerbahçe, Sow'u Satmayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif alan Sow'un satılmasını kesinlikle istemiyor.

Nani ve van Persie gibi dünya yıldızlarını transfer ederek futbol piyasasında büyük ses getiren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'nın oynadığı hazırlık maçlarında yıldızı daha da parlayan ve attığı gollerle mest eden takımın Senegalli forveti Moussa Sow'un ücretinin artırılması için yönetim kolları sıvadı.

PEREIRA'DAN SOW'A VİZE YOK

Takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, başarılı oyuncunun satılmasını kesinlikle istemiyor. İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif alan Senegalli oyuncunun kesin olarak takımda kalması yönünde rapor veren deneyimli hoca, gerekirse Sow'un yıllık ücretinin de artırılmasını istedi.

SOW'A ZAM YAPILACAK

Sarı-Lacivertli yönetimin, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile yapılacak 3. ön eleme rövanş maçı öncesi Sow ile ücretinin artırılması yönünde bir ön görüşme yapacağı belirtildi. Yönetimin maç başı ücretleri hariç yılda 1 milyon 400 bin euro kazanan 29 yaşındaki yıldızın parasını 600 bin euro daha artırarak yılda 2 milyon euroya çıkarmayı planladığı öğrenildi.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Sow'un kontratı da önümüzdeki yıl bitiyor. Sarı-Lacivertlilerin, en kısa sürede Sow ile ücretinin yükseltilmesi konusundaki anlaşmayı kağıt üzerine dökeceği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Moussa Sow Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

FANATİK FENERBAHÇELİ:

Adam gibi adam olan Mousa Sow kalmalı bence de.

9
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

Satmayın hem yetenekli hem iyi yaşıyor hem de taraftar seviyor. . .

6
1
yanıtYanıtla
GS:

anlasilan vanpersiden hayir yok sow kalsin deyi baskan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title