Haberler

Fenerbahçe, Sow'u Bırakmıyor

Fernandao, van Persie ve Nani'nin transferinin ardından satılacağı konuşulan Sow'a Arap ülkeleri ve Ada'dan teklifler gelmesine rağmen Vitor Pereira'dan onay çıkmıyor.

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow paylaşılamayan adam oldu. Sezon başında forvet hattı için Jose Fernandao, Robin van Persie ve Luis Nani'nin transferinin ardından satılacağı konuşulan golcü futbolcuya Arap ülkeleri ve Premier Lig'den cazip teklifler gelmesine rağmen teknik direktör Vitor Pereira'dan onay çıkmıyor.

İNGİLİZLER ISRARLA İSTİYOR

Aykut Kocaman döneminde Fransa Ligi gol kralı olarak Türkiye'ye gelen ve ortalama 15 golle 3 sezonu geride bırakan Moussa Sow'u Sunderland ile eski Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı Wes Ham United ısrarla istiyor. Hazırlık dönemindeki performansıyla alkışlanan Sow Süper Lig'e de golle başlayınca durum değişti.

PEREIRA BIRAKMIYOR

Sarı-lacivertli yönetim sözleşmesinde "17 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi konulan Sow'a yeni imza attırmanın planlarını yapıyor. Teknik direktör Pereira da Sow'un hem saha içi hem saha dışındaki duruşuyla önemli bir oyuncu olduğuna dikkat çekerek, ayrılmasını istemedi ve sözleşme yenilenmesinin doğru olacağı görüşünü ortaya koydu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Fernandao Fenerbahçe Moussa Sow Luis Nani Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

........................................:

kendinle karıştırdın heralde , 10 numara 5 yıldız bi adam sow

6
0
yanıtYanıtla
ÜLKENİN VATANDAŞI:

ADAM PORTEKİZLİ. YANİ ESKİ SÖMÜRGECİ. NE ZAMAN BİR ZENCİ GÖRSE ''KÖLE TİCARETİ'' DAMARLARI KABARIYOR. NE DEMİŞ?''SATMAYIN. KİMİ?SOW''U. . . KÖLE Mİ LEN BU ÇOCUK?

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title