Haberler

Fenerbahçe, Son Şampiyon Real Madrid'i Yendi: 77-66

Güncelleme:

Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe, evinde Real Madrid'i 77-66 mağlup etti.

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague A Grubu 3. hafta maçında son Euroleague Şampiyonu Real Madrid'i 77-66 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan maça etkili başlayan sarı-lacivertli ekip, arka arkaya bulduğu basketlerle farkı açarak skoru 10-4'e getirdi. Kıyasıya geçen periyotta Real Madrid ile Fenerbahçe skorları 18-18 eşitlese de sarı-lacivertliler periyodu 20-18'le üstün kapatmayı bildi.

FENERBAHÇE İKİNCİ PERİYODA HIZLI BAŞLADI

İkinci periyoda da iyi başlayan Fenerbahçe, rakibi karşısında 29-20 öne geçmeyi başarırken, karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin devresini Fenerbahçe 39-32 önde geçti.

Son Euroleague Şampiyonu Real Madrid karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, 3. periyotta da üstünlüğü elinden bırakmadı. Sarı-lacivertli ekip son çeyreğe 63-56 önde gitti.

İKİNCİ GALİBİYET

Son çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, baştan sona önde götürdüğü mücadelen 77-66 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu skorla Euroleague'deki 2. galibiyetini almış oldu. Sarı-lacivertliler önceki karşılaşmalarda Bayern Münih'i 74-67 mağlup etmiş, Strasbourg IG'ye ise 91-70 mağlup olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Real Madrid Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title